"intimity.cz"

"intimity.cz" Narozeninová bomba - JeJoue Bullets se slevou 50% za pouhých 745,- Kč

Narozeninová bomba - JeJoue Bullets se slevou 50% za pouhých 745,- Kč  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
intimity - designové intimní pomůcky a milenecké doplňky.
Využijte jedinečnou, časově omezenou nabídku na nákup 
JeJoue Bullets za neuvěřitelných 745,- Kč !!!
Malí, ale šikovní ..
Slavíme 9. narozeniny butiku intimity a dárky dostáváte vy.

Prožijte ty nejsilnější orgasmy s jedním z originálních JeJoue buletem!

Nenechte se zmást velikostí těchto šikulů. Designerům a vývojářům v JeJoue se podařil skutečně mistrovský kousek, když do řady Bullets umístili silný motor s hlubokými vibracemi.

Bulety nabízejí širokou škálu vibrací díky 5 rychlostem a 7 vibračními módy. Motor buletů je navržen tak, aby byly vibrace i při nízké frekvenci dunivé. Vibrační bulety se nabíjejí pomocí USB kabelu. Pro plné nabití stačí nabíjet 1 hodinu a Vaše hračka bude připravena na 1,5 hodiny rozkoše.
.
Nabídka platí od 18.-20.10.2022 na www.intimity.cz

Využijte možnost osobního odběru v butiku intimity, Benediktská 8, Praha 1 v pracovní dny v době od 11:00 do 19:00, o víkendech od 11:00 do 17:00, nebo volejte 777 162 877.
TO CHCI !!!
intimity - designové intimní pomůcky a milenecké doplňky.
YouTube
Tento e-mail pro ian.bloudil@seznam.cz zasíláme pouze žadatelům o informace, kteří se zaregistrovali na www.intimity.cz, nebo u nás v minulosti nakoupili. Odesilatelem je FunConcept s.r.o., info@intimity.cz.
Pokud si nepřejete tyto nabídky dále dostávat, můžete se odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky