IKEA Family

IKEA Family Zveme vás na oslavu Dne dětí v IKEA 🍰!

Zábava, dobroty, penízky škudlíky a tipy pro bezpečný domov.
 
Dětský den s losem Škudlíkem

Zveme vás na Den dětí v IKEA

Los Škudlík zve všechny děti do IKEA na oslavu Dne dětí! Ve středu 1. 6. 2022 na ně v obchodních domech čeká zábava, dobrůtky a další příležitosti, jak si vydělat dětské penízky škudlíky, za které pak mohou nakupovat výrobky ze Škudlíkovy nabídky. (V IKEA Černý Most Den dětí oslavíme až 4. 6. 2022.)
Přijďte slavit do IKEA

Sbírejte penízky škudlíky

Penízky škudlíky
Děti mohou sbírat dětské peníze losíky a nakupovat za ně. Získají je například na akcích pro děti, kde je nejen veselo, ale také se na nich děti něco nového naučí. Sledujte akce v IKEA, vařte spolu s dětmi podle našich receptů a těšte se na společnou oslavu.
O dětském programu losa Škudlíka
Škudlíkova nabídka

Škudlík má pro děti nabídku

Vyberte si z aktuálního výběru výrobků, které los Škudlík nabízí dětem za penízky škudlíky. Co říkáte na plyšového kamaráda jezevčíka? Za škudlíky si ale můžete koupit třeba i zmrzlinu!

Prohlédněte si celou nabídku   Škudlíkova nabídka

Škudlíkovy dílničky

Vydejte se na akce se Škudlíkem

Los Škudlík pořádá pro děti zábavné akce a dílničky. A během června jich bude hned několik! Podívejte se, co se zrovna chystá ve vašem obchodním domě!

Dílničky losa Škudlíka    Škudlíkovy dílničky

Zařiďte si bezpečný domov

Bezpečný domov
Domov je pro nás bezpečný přístav, a přesto tu dochází k většímu množství úrazů než kdekoli jinde. Pokusme se jim společně předejít! Podívejte se na naše šikovné výrobky, které zařídí, aby byl váš domov pro malé zvídavé objevitele opravdu bezpečný.
Tipy pro bezpečný domov

Těšte se na červen 🍓

Bude to jízda! Čekají vás nové akce, nová lekce Škudlíkovy akademie a nové nabídky IKEA Family. Sledujte náš web!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky

Akce a slevy dle kategorií na jenom místě!

Nuslet je agregátor newsletterů českých i zahraničních e-shopů. Každý den zobrazujeme nové zajímavé nabídky a akční letáky z oblastí oblečení a obuv, sportu, elektroniky, potravin a nápojů, home & garden. Najdete u nás akční leták Lidl nebo Penny, ale také časově omezené slevové kupony těch nejlepších e-shopů u nás i v zahraničí. Inspirujte se módními trendy, interiérovým designem anebo novinkami ze světa elektroniky! Vše na jednom místě a přehledně na www.nuslet.cz