"GAPstore.cz"

"GAPstore.cz" Dětské kolekce, které nesmí uniknout vašim 👀

Najděte ty správné hrdiny pro své malé hrdiny ;)

Zobrazit newsletter v prohlížeči

GAPstore.cz

S GAP do světa filmových hrdinů!

Objevte naše speciální dětské kolekce a spolupráce, které vykouzlí usměv na dětských tvářích i jejich rodičů 🦸

Disney

Ve spolupráci se společností Disney vytváříme nadčasové a ikonické kolekce oblečení GAP, které svými motivy oslavují Mickey Mouse a Minnie Mouse. Bez ohledu na věk, stvořeno pro milovníky Disney.

Star Wars

Spojení oblečení GAP a značky STAR WARS vedlo k vytvoření jedinečné dětské kolekce, na které najdete oblíbené postavy z Hvězdných válek v rozličných podobách. Zvolte si svou stranu a „Ať vás provází Síla!“.

Brannan Bear

Seznamte se s roztomilým méďou Brannan, který je maskotem GAP již 20 let. Drobnou značku medvídka najdete jen u těch nejhebčích a nejměkčích oblečků pro vaše děťátko. Medvídek Brannan je tu pro vás. Vyzkoušejte měkkost a hebkost těchto materiálů, které zajistí vašemu miminku pohodlí po celý den.

DC Comics

Spojením sil GAP a Warner Brothers vznikla kolekce oblečení, s níž dokážete vyjádřit svou vnitřní sílu, ale i odhodlání. Získejte potřebné vlastnosti s hrdiny ze světa DC Comics.

Marvel

Kolekce oblečení GAP s licencí © 2020 MARVEL ve vás probudí vnitřního hrdinu. Ukažte okolnímu světu, do jakého týmu patříte a jakých hrdinských mravů si vážíte.

Prodejny GAP

Navštivte také naše prodejny

📌 Praha 📌Ostrava

📌Liberec

 
Naše prodejny

Doprava zdarma

pro registrované

Osobní odběr

Praha, Ostrava a Liberec

Vrácení zdarma

pro registrované

facebook
instagram
YouTube

Copyright © 2022 CS Retail 1969, s.r.o., U Hvězdy 1451/4, 162 00 Praha 6.

Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz po přihlášení k odběru novinek, nebo nákupu. Aktuální ceny naleznete vždy na www.gapstore.cz. Ceny jsou platné do odvolání nebo do vyprodání. Změna cen vyhrazena. Ceny jsou uvedeny s DPH.

Pokud si nepřejete dostávat obchodní sdělení, můžete se odhlásit ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky