Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen (Ještě není) POSLEDNÍ ŠANCE

Odškrtněte si zbývající úkoly a vypněte
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vypněte (i když máte plnou hlavu Vánoc)

Co se to děje? Jsou snad Vánoce letos o něco dřív? Anebo vám to tak připadá, protože toho musíte před svátky ještě tolik stihnout, než konečně budete moct vypnout? Nebojte se, Štědrý den je stále 24. prosince, a když kliknete níže, budete si moci odškrtnout spoustu věcí ze seznamu úkolů a strávit více příjemných chvil s rodinou a blízkými.

Nakupujte na Vánoce
Find the family

Find the family

€10.00

Koupit teď

Pizza game

Pizza game

€8.00

Koupit teď

Party pong dance

Party pong dance

€4.00

Koupit teď

Build-your-own gingerbread house

Build-your-own gingerbread house

€4.50

Koupit teď

Copy the monkey

Copy the monkey

€4.00

Koupit teď

Sudoku colouring book

Sudoku colouring book

€5.00

Koupit teď

Crocodile game

Crocodile game

€3.50

Koupit teď

Air hockey

Air hockey

€25.00

Koupit teď

Decoration gels

Decoration gels

€3.00

Koupit teď

Vánoce plné klidu a pohody

Skvělým dárkem jsou krystaly plné duchovní a léčivé síly nebo masážní kameny, které pomohou uvolnit napětí a zlepšit krevní oběh. Zbavte se stresu kliknutím níže a najděte nejlepší dárky pro tělo i ducha.

Nakupujte klid a pohodu

Vánoční horoskop

Když je Měsíc v sedmém domě a Jupiter se setká s Marsem... sice to s tím nemá nic společného, ale je to pěkná písnička. Pravdou ovšem je, že vybrat vhodný dárek podle znamení zvěrokruhu můžete. Najděte ten úplně NEJ dárek s pomocí našeho průvodce dárky podle znamení zvěrokruhu.

Nechte se inspirovat

Šetrné vánoční balení

Než to pro dnešek zabalíme, chtěli jsme jen připomenout, že vánoční dárky byste měli balit odpovědně. Vyberte si třeba naše opakovaně použitelné textilní nákupní tašky. Textilní materiál je navíc měkký a tvárný, takže ho můžete vytvarovat do libovolného tvaru. Nebo si můžete vybrat balicí papír s certifikací FSC.

Nakupujte vánoční balicí sortiment
Nakupujte online
Najít prodejnu
Najít inspiraci

Upozorňujeme, že zobrazené ceny v eurech platí pouze v našem e-shopu. Ceny i sortiment v našich kamenných prodejnách se mohou lišit.

Copyright © 2022 Zebra A/S (Flying Tiger Copenhagen), All rights reserved.

Our mailing address is:
Zebra A/S (Flying Tiger Copenhagen)
Strandgade 71-73
Copenhagen 1401
Denmark

Unsubscribe

Manage Preferences

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky