Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen Veselé a hravé Vánoce

Hravá nadílka pod stromeček
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Svátky bez stresu

Včera chodil ulicemi Mikuláš, předvánoční chvat a shon sílí, proto si dopřejte svátky bez stresu. Dívejte se společně na pohádky a zahrajte si deskové hry nebo spolu poskládejte puzzle. Přineste letos pod stromeček hravou nadílku. A nemusíte si vůbec dělat starosti, jelikož všechny naše hry i puzzle jsou vyrobené ze dřeva certifikovaného FSC.

Nakupujte na veselé a hravé Vánoce
Copy the monkey

Copy the monkey

€4.00

Koupit teď

Crocodile game

Crocodile game

€3.50

Koupit teď

Pizza game

Pizza game

€8.00

Koupit teď

Party pong dance

Party pong dance

€4.00

Koupit teď

Four in a row

Four in a row

€5.00

Koupit teď

Air hockey

Air hockey

€25.00

Koupit teď

Stack and copy

Stack and copy

€6.00

Koupit teď

Sudoku colouring book

Sudoku colouring book

€5.00

Koupit teď

Find the family

Find the family

€10.00

Koupit teď

Dárky pro radost

Určitě vás potěší, že naše hračky posuzuje velmi náročná a vybíravá porota tvořená těmi nejpovolanějšími – dětmi. A věříme, že se postaráte o to, aby letos Ježíšek nadělil dětem to, co si doopravdy přejí.

Nakupujte dárky pro radost

Nejlepší dárek pro nejlepší přátele

Nejlepší přátelé jsou samozřejmě ten nejlepší dárek ze všech. Takový byste nevyměnili za nic na světě. Teď už jen najít dárek, který by se jim líbil, jako třeba nějakou vychytávku, věci na tvoření, něco hezkého do domácnosti nebo pro domácí wellness. Všechny je samozřejmě možné vyměnit (kdyby náhodou).

Nakupujte dárky

Vánoční bestsellery

Naše vánoční ozdoby a hrnky patří mezi vánoční bestsellery. Snad proto, že jsou přesně tak pestrobarevné a zábavné, jak by naše výrobky měly být. Prodejny jsme plně zásobili, abyste mohli vyrazit na nákupy. Ale nesmíte se zlobit, když některé budou vyprodané, protože jsou to opravdu bestsellery.

Nakupte si vánoční bestsellery
Nakupujte online
Najít prodejnu
Najít inspiraci

Upozorňujeme, že zobrazené ceny v eurech platí pouze v našem e-shopu. Ceny i sortiment v našich kamenných prodejnách se mohou lišit.

Copyright © 2022 Zebra A/S (Flying Tiger Copenhagen), All rights reserved.

Our mailing address is:
Zebra A/S (Flying Tiger Copenhagen)
Strandgade 71-73
Copenhagen 1401
Denmark

Unsubscribe

Manage Preferences

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky