Filip Bodlák

Filip Bodlák Vychutnejte si Black Friday do dna, se slevami až 50 %! 🍷

Náš Black Friday výběr

Je to tady. Jedna z největších nákupních akcí roku. Ze všech stran se na vás valí televize, počítače nebo domácí spotřebiče za bezkonkurenčně-nejvíc-nejlepší ceny na světě. 


Ale víte co? Na televizi se můžete leda dívat. Zato víno si vychutnáte. 😉

Tak na chvilku zapomeňte na úhlopříčky a výměnu ledničky a udělejte si radost lahvinkou nebo dvěma. Na e-shopu jsem pro vás na Black Friday připravili výběr výtečných vín se slevou až 50 %.

NAKOUPIT V BLACK FRIDAY AKCI

Z jakých akčních dobrot můžete vybírat?

🍷 Prosecco VINI TONON Magia Fiore Spumante, cuvée bílé, Extra Dry, polosuché

 

Tohle prosecco má tak hezkou (kytičkovou! 🌼) etiketu, že se na něj budete taky chtít chvíli jen tak dívat (jak na tu televizi). Za pár chvil ale neodoláte a pustíte se do něj. Protože tyhle polosuché bublinky jsou prostě pecka!

🍷 IL COLLE Prosecco Treviso DOC Frizzante, glera, suché

 

Krásně plné prosecco, co vás nikdy nezklame. Má šroubovací uzávěr, takže se vám s ním drinky budou míchat jedna báseň. My bychom ale doporučili si ho užít jen tak, protože mu k dokonalosti nechybí vůbec nic! (Snad jen vaše společnost. ❤️)

🍷 VINI TONON Profondo Frizzante Sur Lie, glera, suché

 

Tohle víno je králem našeho skladu. Absolutní bestseller. 💯 Dietní bublinky z Itálie, které neobsahují žádný zbytkový cukr. Skvěle vás potěší samotné nebo s lehkými jídly. Mňam! 

UKAŽTE MI VŠECHNA VÍNA V AKCI

Tak na zdraví!

 

Za Víno od Bodláků

Podívejte se na další rady a tipy a buďte ve víně o decku lepší

Facebook Víno od Bodláků
Instagram Víno od Bodláků
Vinocast na Spotify
Vinocsat na Apple Podcasts

Víno od Bodláků rozlévá RB Harmonia Vini s.r.o. Vojtěchova 450, 289 07 Libice n/C | IČ: 27624927

Potřebujete od vína na chvíli pauzu? Odhlásit se můžete tady

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky