Filip Bodlák

Filip Bodlák Předškolní opáčko: 3+3 = ? Tolik lahví Mikrosu vám dáme za půlku!

Akce

Aby vám nebylo tolik líto, že je léto skoro za námi, připravili jsme pro vás dárek, co bude pěkně cinkat. Ke všem objednávkám tří lahví Fresh Cuveé od Mikrosvínu vám přidáme tři jen tak. 

CHCI 6 LAHVÍ ZA CENU 3

Tenhle Fresh od legendárního Mikrosvínu je kombinace 4 odrůd – Müller Thurgau, Muškát moravský, Sauvignon a Neuburské. Aby mohlo vzniknout lehce citrusové, lehce broskvové a lehce melounové víno s lehkým tónem máty. Prostě "frešovka" jak se patří!

Víno týdne

Návrat školáků do lavic si zaslouží malou oslavičku. Tenhle týden pro vás máme něco opravdu netradičního. Oranžové víno. Není tak křiklavé jako žákovský průkaz, co děti budou už brzy tasit na řidiče autobusů, ale rozhodně je to víno nevídané. 


Suchá Rulanda šedá z Itálie, ve které ucítíte ananas, broskev nebo hrušku. 

VYZKOUŠÍM ORANŽOVÉ

Tip na restauraci

Kam zajít v Pardubicích na decku něčeho dobrého? Pokud budete v centru, zastavte se v restauraci Beseda. Kromě našeho dobrého vína tam budete moct ochutnat českou klasiku i dobroty světové kuchyně.

Čtení k decce

Co nám vždycky zvedne náladu, když se kazí počasí? Jasně, Prosecco! 🍾 A protože předpověď teď vypadá dost nevlídně, sepsali jsme pro vás o těchto milovaných italských bublinkách čtení, ke kterému doporučujeme párovat ušák nebo sedačku a skleničku. ❤️


Jaký je rozdíl mezi perlivým a šumivým vínem? A je vůbec nějaký? Zjistěte na řádcích našeho blogu. 

CHCI SI POČÍST 

Tak na zdraví!

 

Za Víno od Bodláků

Podívejte se na další rady a tipy a buďte ve víně o decku lepší

Facebook Víno od Bodláků
Instagram Víno od Bodláků
Vinocast na Spotify
Vinocsat na Apple Podcasts

Víno od Bodláků rozlévá RB Harmonia Vini s.r.o. Vojtěchova 450, 289 07 Libice n/C | IČ: 27624927

Potřebujete od vína na chvíli pauzu? Odhlásit se můžete tady

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky