Filip Bodlák

Filip Bodlák Šest lahví Rulandy za cenu čtyř, nealko víno a 19,5 zajímavostí o víně. 🥂📰

Víno týdne

Léto je plné festivalů, večírků, výletů a posezení, na kterých se to hemží dobrotami. A často i deckami dobrého vína, které si nedáte, protože musíte řídit. 👎


Abyste se o milovanou chuť vína nemuseli připravovat, dali jsme pro vás dohromady kolekci nealkoholických vín, která jsou od těch opravdových k nerozeznání. 


Nejsou to „vinné limonády”, které ke skutečné chuti vína mají opravdu daleko, ale vína, která bývala víny a prošla dlouhým procesem dealkoholizace. 

VYBRAT NEALKO VÍNO

Od nealka k parádní Rulandě

Rulandské šedé je v Česku jednou z nejoblíbenějších odrůd. Proto jsme pro vás tenhle týden nachystali PERK Rulandské šedé z vesničky Miroslav u Znojma, co chutná po meruňkách a hruškách, mňam! 🍐 🍑 Abyste si víno ze skvělé vinice Weinperky mohli užít dosyta, řekli jsme si, že vám pro hezčí léto ke každým čtyřem lahvím přibalíme dvě jako dárek.

Tip na restaurace

Dneska se nepodíváme do Prahy, ale začneme v Hradci, přesuneme se do Pardubic a nakonec se zastavíme v Písku. 

 

V Hradci Králové vyzkoušejte restauraci All This Sněmovna. Patří do řetězce pod značkou EA Culinary a čeká vás tam pořádný zážitek. Všechna výborná hlavní jídla můžete zapíjet vínem od Bodláků. 

Podnik Galerie Café Park Restaurant v Pardubicích možná znáte. My se tam vždycky rádi zastavíme a užijeme si sklenku nebo capuccino na čerstvém vzduchu s posezením přímo v Tyršových sadech. Rozlévají tam naše vína, tak nezapomeňte ochutnat. 

 

Vína z nabídky od Bodláků můžete v létě ochutnat i v Písku. V Caffé La Sabbia na píseckém náměstí si kromě kafíčka můžete dopřát i decku bílého nebo červeného. Kavárna je tak příjemná, že se vám nejspíš stane, že se zdržíte minimálně na decky dvě! 

Čtení k decce

 

Kolik si myslíte, že existuje odrůd vína?

a) 5 000
b) 10 000 
c) 15 000 

d) 20 000 

 

Nejdražší víno na světě se před 5 lety v aukci prodalo za bezmála: 

a) 5 milionů korun 
b) 7 milionů korun 
c) 12 milionů korun 
d) 19 milionů korun
 

NAJÍT V BLOGU SPRÁVNOU ODPOVĚĎ

Tak na zdraví!

 

Za Víno od Bodláků

Podívejte se na další rady a tipy a buďte ve víně o decku lepší

Facebook Víno od Bodláků
Instagram Víno od Bodláků
Vinocast na Spotify
Vinocsat na Apple Podcasts

Víno od Bodláků rozlévá RB Harmonia Vini s.r.o. Vojtěchova 450, 289 07 Libice n/C | IČ: 27624927

Potřebujete od vína na chvíli pauzu? Odhlásit se můžete tady

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky