Eva z Trenýrkárna.cz

Eva z Trenýrkárna.cz 👀 Nabídka sestavená umělou inteligencí

Trenýrky, které pro vás vybrala umělá inteligence

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Zobrazit na webu

    PÁNSKÉ         DÁMSKÉ         DĚTSKÉ         AKCE         ZVÝHODNĚNÁ BALENÍ         VÝPRODEJ AŽ 80 %

  PÁNSKÉ           DÁMSKÉ           DĚTSKÉ           AKCE

 ZVÝHODNĚNÁ BALENÍ         VÝPRODEJ AŽ 80 %

Tento e-mail pro vás připravila umělá inteligence

  Vážený zákazníku,

 

Dnes ti poprvé píše umělá inteligence. Jen jsme jí řekli, že ti má říct něco o značce Gosh a jejích skvělých Jawa trenkách. A tady je výsledek:

 

Gosh, to je spodní prádlo, které vás bude bavit. Jde o mladou českou značku, která začala v roce 2010 v Praze vyrábět barevné a pohodlné trenky. Cílem značky Gosh bylo vyrobit co nejpohodlnější pánské trenky s co nejméně švy. Pro výrobu používají látky, ze kterých se běžně šijí košile. Vzhledem k nedostatku různorodých látek se v Gosh rozhodli, že si začnou vyrábět látky vlastní. A tak se mohli pustit do experimentování se vzory.

 

Hravé a pohodlné spodní prádlo Gosh
V Gosh pro šití trenek pro muže používají 100% bavlnu, která je tělu nejpříjemnější. Bavlna je navíc přírodním antialergickým materiálem, který mohou nosit i alergici nebo osoby se skutečně citlivou pokožkou. Kromě trenek najdete v portfoliu Gosh také ponožky, které mohou nosit dámy i pánové. I ponožky se šijí převážně z bavlny, ale kvůli pružnosti se přidává elastan a polyamid. Dámské a pánské ponožky zaujmou na první pohled originálními vzory a rozmanitou kombinací barev.

3PACK Trenky Gosh Jawa
3PACK Trenky Gosh Jawa
  doprava zdarma      -170 Kč  
  Cena 772 Kč   S kódem: SUPER 
1 029 Kč
PROHLÉDNOUT
 
Pánské trenky Gosh Jawa
Pánské trenky 
Gosh Jawa
   -19 %  
  Cena 262 Kč   S kódem: SUPER 
349 Kč
PROHLÉDNOUT
Pánské trenky Gosh Jawa


	
	  -19 %  
  Cena 262 Kč 	  S kódem: SUPER
Pánské trenky 
Gosh Jawa
   -19 %  
  Cena 262 Kč   S kódem: SUPER 
349 Kč
PROHLÉDNOUT

A něco o Jawě...

Jawa je česká značka motocyklů, založená v roce 1929 v Praze Františkem Janečkem. S převzetím výroby od společnosti Wanderer se Jawa stala jedním z předních výrobců motocyklů ve střední Evropě. Její prvotní úspěch spočíval v kombinaci spolehlivosti a výkonnosti modelů s motory o obsahu 498 cc a 348 cc.

 

 

Během druhé světové války se Jawa zaměřila na vojenskou výrobu, ale po válce se vrátila k civilním motocyklům. Jawy 250 a 350 se staly ikonickými modely té doby. V 50. a 60. letech dosáhla Jawa vrcholu popularity a stala se největším československým výrobcem motocyklů. Získala reputaci díky svým úspěchům ve světových závodech, včetně vítězství na Isle of Man TT.

Po roce 1990 Jawa čelila novým výzvám v důsledku změn v ekonomickém prostředí a zvýšené konkurence. Přesto se značce podařilo udržet svou pozici na trhu a modernizovat některé modely. Jawa stále pokračuje ve výrobě motocyklů a rozšiřuje své působení na mezinárodní trhy. Snaží se zachovat svou pověst spolehlivého a kvalitního výrobce, který zároveň sleduje moderní trendy ve světě motocyklů.

Zaujal tě tento e-mail a bavil tě víc než jindy?

Proč nakupovat na Trenýrkárna.cz?

98 % zákazníků
doporučuje obchod

120 dní na výměnu
nebo vrácení zboží

Doprava zdarma
nad 999 Kč

Vždy sleva
na další nákup

Do 24 hodin
odešleme objednávku

Nejlepší podpora
pro zákazníky

Sleduj nás na sociálních sítích - Instagram, TikTok, Facebook

Buď s námi v Mobilní aplikaci

Mega výprodeje, ty nejoblíbenější české i zahraniční značky nebo zvýhodněná balení. Udělej si pohodlí a vybírej jednoduše odkudkoli. Přímo ze svého mobilu, ještě komfortněji než u počítače! Vyzkoušej! Můžeš stahovat na:

Google Play
App Store

KONTAKTUJ NÁS

objednavky@trenyrkarna.cz

Infolinka: +420 727 903 604

Po–Pá: 8:00–16:00

facebook
   
 

NAŠE PRODEJNY

1. Sokolovská 971/193, Praha 9
Po - Pá: 10:00 - 18:00

2. Příčná 1955/10, Praha 1
Po - Pá: 10:00 - 18:00

Doprava zdarma je při celkové hodnotě nákupu nad 999 Kč.

 

Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Tento e-mail jste dostal(a), protože jste si nastavil(a) zasílání novinek nebo jste provedl(a) objednávku nebo jste registrován(a) na portálu Trenýrkárna.cz, jehož provozovatelem je společnost DaniDarx, s.r.o., se sídlem na adrese Sokolovská 971/193, Praha 9, 190 00, IČ: 24209139, DIČ: CZ24209139. Změna cen vyhrazena. Slevy se počítají z původních cen. Kód nelze kombinovat s jinými kódy. Slevu nelze využít na dárkové vouchery ani elektronické dárkové vouchery. Zasílání obchodních sdělení můžete zrušit na této stránce nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. Klikněte pro zobrazení mailu v prohlížeči.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky