"eSky.cz"

"eSky.cz" Ponořte se do záře ✨Abú Zabí

Slunce osvětluje poklady v Louvru v Abú Zabí. Na ostrově Sir Bani Yas se mezi bujnými savanami procházejí přímorožci arabští. Když den ustoupí noci, k hvězdné obloze se line vůně kardamomové kávy a sladké baklavy.

 
 
Prozkoumejte Abu Dhabi
 
Koukni na to
 
 
Abú Zabí překvapuje na každém kroku
 
Velká mešita šejka Zayeda

Jedna z největších a nejpozoruhodnějších mešit na světě Vás okouzlí svou krásou. Bělost mramoru, zlaté ornamenty a oslnivé lustry vytvářejí nesmírně klidnou atmosféru. Toto místo je symbolem otevřenosti a mírového soužití různých kultur a náboženství. Zážitek, který ve Vás zůstane na dlouhou dobu.
Louvre Abu Dhabi

Vydejte se na cestu časem a světovými kulturami do jednoho z nejinovativnějších muzeí na světě. Louvre Abu Dhabi, mistrovské architektonické dílo navržené Jeanem Nouvelem, je mostem mezi východním a západním uměním. Pod jeho monumentálním „světelným deštěm” objevíte umělecká díla, která vyprávějí příběh lidské tvořivosti ze všech koutů světa.
Poušť Rub al-Chalí

Poznejte nekonečnou a tajemnou krásu největší písečné pouště na světě. Pouštní safari Rub al-Chalí je dobrodružstvím na celý život – od jízdy na velbloudech přes surfování po dunách až po pozorování západu slunce v luxusním pouštním kempu. Objevte klid a pohodu, kterou nenajdete nikde jinde na světě.
 
Dobré vědět
 

Jak překonat strach z létání?

Stres spojený s cestováním letadlem se ve většině případů projevuje několik týdnů před plánovaným letem. Jak se můžeme zbavit nepříjemného strachu?

Zjistěte více »
 
Rezerwuj bilety ze stałą zniżką
eSky
 
Provedli jste rezervaci v systému eSky? Sledujte její stav prostřednictvím Vašeho účtu!
Uvedené ceny nepředstavují nabídku ve smyslu zákona č. 71 Občanského zákoníku Polské republiky. Představují nabídku k uzavření smlouvy a konečná cena služby se může od dříve zveřejněné lišit v závislosti na nabídce dopravce a dodavatele. Operátorem Rezervačního systému je eSky.pl akciová společnost se sídlem v Katovicích (40–265), ul. Murckowska 14A, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Okresním soudem Katowice-Wschód v Katovicích.

Zprávy od eSky.pl S.A. jsou založeny na platných předpisech a souhlasu příjemce s obdržením newsletteru.

Chcete-li službu zrušit, odhlašte se.
Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
  ​
Copyright © eSky.pl S.A. Všechna práva vyhrazena.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky