"eSky.cz"

"eSky.cz" Odpočiňte si ve stínu magnólií 🌺 Madeira volá

Když se na divokých kopcích Madeiry objeví první paprsky jarního slunce, ostrov ožije záplavou barev a vůní. To je ta nejlepší doba na procházky po klikatých stezkách podél levád a na obdivování výhledů z Cabo Girão, nejvyššího útesu Evropy.

 
 
Jaro je ideální dobou pro cestu na Madeiru!
 
Koukni na to
 
 
Objevte Madeiru
 
Monte Palace Tropical Garden Madeira

Přejdete malý most přes jezero. Sluneční paprsky se odrážejí od vodopádu. Vzduchem se nese sladká vůně azalek a magnólií. Vlídné počasí přeje objevování dalších exotických druhů rostlin – od subtropických až po sukulenty. Čas jako by plynul pomaleji.
Levády a vodopád Risco

Vydáte se na túru stezkami podél levád. Všude kolem vás jsou husté lesy. Na obzoru vidíte majestátní hory. V srdci vavřínového lesa Laurisilva, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO, narazíte na vodopád Risco. Voda zde padá z výšky asi 100 metrů. Vytváří ohromující kaskádu a mizí v zeleném, úrodném okolí.
Historické centrum Funchalu

V centru města Funchal objevíte historické poklady, jako je goticko-manuelská katedrála Sé a pestrý trh Mercado dos Lavradores. Čas strávíte obdivováním děl v Sacred Art Museum a procházkami po promenádě Lido s výhledem na Atlantik. Hudba linoucí se z festivalů a ochutnávka místních lahůdek vás dostanou do radostné nálady.
 
Přečtěte si na blogu
 
Madeira – dokonalá destinace pro aktivní odpočinek
Slunce, hory, oceán – co víc si přát? Madeira je perfektní prázdninovou destinací v kteroukoli roční dobu. Ostrov okouzluje návštěvníky svou rozmanitou faunou a flórou, krásným počasím a nezapomenutelnými zážitky. Pokud nechcete pouze lenošit na pláži a upřednostňujete aktivní odpočinek, podívejte se, jaké atrakce vás na Madeiře čekají!
 
Chci číst více! »

 
Dobré vědět
 

Jak sbalit příruční zavazadlo do letadla?

Šikovné sbalení příručního zavazadla umožňuje ušetřit hodně peněz, zejména v případě, že cestujeme s nízkonákladovou leteckou společností. Vzhledem k tomu, že nechceme nic doplácet, ale chceme sbalit všechny potřebné věci do příručního zavazadla, které je zdarma, musíme dodržovat několik pravidel.

Chci vědět více »
 
Rezerwuj bilety ze stałą zniżką
eSky
 
Provedli jste rezervaci v systému eSky? Sledujte její stav prostřednictvím Vašeho účtu!
Uvedené ceny nepředstavují nabídku ve smyslu zákona č. 71 Občanského zákoníku Polské republiky. Představují nabídku k uzavření smlouvy a konečná cena služby se může od dříve zveřejněné lišit v závislosti na nabídce dopravce a dodavatele. Operátorem Rezervačního systému je eSky.pl akciová společnost se sídlem v Katovicích (40–265), ul. Murckowska 14A, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Okresním soudem Katowice-Wschód v Katovicích.

Zprávy od eSky.pl S.A. jsou založeny na platných předpisech a souhlasu příjemce s obdržením newsletteru.

Chcete-li službu zrušit, odhlašte se.
Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
  ​
Copyright © eSky.pl S.A. Všechna práva vyhrazena.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky