Electro World

Electro World Dodatečná sleva 10 % na výprodejové položky po zadání kódu, vyberte si.

Čtvrtek č. 439: Šunkofleky
Nejde ti e-mail přečíst?
Šunkofleky
ma,

není žádné tajemství, že jsem mlsná jako koza. Víc než koza. Mohla bych kozy učit vybíravosti.

Ze všeho nejvíc mi chutnají obyčejná jídla. Brambory s tvarohem. Gulášová polívka. Tlačenka s cibulí. Bramboráky. Vepřové v mrkvi. Škvarky s chlebem. Tvarohová pomazánka. Kysané zelí. Kuře na paprice. Sypké rizoto. Není už čas na jídlo?

Ovšem chutnají mi jenom tehdy, když nepodlehnou žádným zkratkám a zjednodušením a náhražkám. Když je jejich chuť nejlepší možná. Nevadí mi, že to obvykle obnáší o něco víc práce nebo času, vždycky mi ty komplikace za to stojí.

Ke všem jídlům, která vařím, přistupuju stejně. Ptám se sama sebe, zda to je – za jinak stejných surovin a jinak stejných podmínek – jejich nejlepší verze. Pokud ne, hledám ji dál. Tak se mnohdy stane, že si náhle zamiluju něco, co by mě nejspíš za jiných okolností nijak zvlášť neuchvátilo.

Už dlouho jsem si kladla otázku, zda si takto dokážu zamilovat i šunkofleky. Kdybych totiž měla volbu ze dvou jídel a jedno z nich by byly šunkofleky, vyberu si to druhé.

Uznej, že to je docela výzva. Vlastně byla. Nyní, kdybych si měla vybrat ze dvou jídel a jedno z nich by byly moje šunkofleky, už bych to tak jednoduché neměla.

Chceš vědět, co jsem začala dělat jinak? Co udělalo z šunkofleků jídlo, ke kterému se můžu s láskou vracet? Píšu o tom v novém receptu na blogu:
 
>>  Šunkofleky  <<

V únoru u dalšího podobně nebezpečného receptu čau,

   Florentýna
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Zatloukalová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Petrská 9
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky