Dr.Max Karta výhod - Novinky

Dr.Max Karta výhod - Novinky V Dr. Max probíhají Baby týdny.

Nenechte si ujít slevy na vybrané značky pokračovacích kojeneckých nebo batolecích mlék. Poradíme Vám s jejich výběrem. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Pokud se Vám tento e-mail nezobrazuje, klikněte zde.
Dr.Max
Člen od
Zaplatili jste méně o 0 Kč
Krásné jaro
s Dr. Max BABY
Vážená paní Le,

v Dr. Max jsme pro Vás připravili novinku v podobě Baby týdnů, které odstartovaly v dubnu a postupně Vám budou přinášet slevy na vybrané kategorie péče o dítě.

Právě teď můžete využít výhodné ceny při nákupu dvou balení pokračovacích kojeneckých nebo batolecích mlék značek Sunar, Kendamil, Hipp, BEBA, Nutrilon a BEBELO.

V dalších týdnech budete moci využít slevy i na další dětský sortiment. Sledujte nás, ať Vám žádná výhodná akce neuteče.
Více o Baby týdnech
Kojení versus umělé
kojenecké mléko
Mateřské mléko je pro výživu dítěte tím nejlepším. Jednak je pro matku nejpohodlnější, nejlevnější a vždy má správnou teplotu, konzistenci i složení, ale především mateřské mléko dítěti poskytuje jedinečnou imunitu a další zásadní zdravotní benefity. Čeští pediatři i mezinárodní zdravotnické organizace proto doporučují kojení jako nejlepší možnou výživu pro dítě.

Pokud ale kojení z nějakého důvodu už není nadále možné, existuje celá řada velmi kvalitních kojeneckých a pokračovacích batolecích mlék, která velmi dobře napodobují vlastnosti mateřského mléka. Dokonce už existují i mléka pro děti se speciálními potřebami, jako jsou děti s gastroezofageálním refluxem, s alergií na bílkovinu kravského mléka, nebo pro předčasně narozené či neprospívající děti.
Na trhu je velké množství kojeneckých mlék, a proto jsme se rozhodli Vám s orientací trochu pomoci. V našem novém článku na Dr. Max BABY naleznete stručný přehled jednotlivých typů přípravků, díky němuž budete moci pro své děťátko vybrat to nejlepší.

Každému děťátku vyhovuje jiné mléko. Zatímco někdy je výběr jen o hledání mléka, které bude dítěti chutnat a nebude ho nadýmat, jindy je potřeba najít mléko odpovídající specifickým potřebám dítěte, jako jsou třeba mléka pro děti s alergií.
Jak správně připravit
umělé mléko?
1.
Sterilizujte lahvičku včetně savičky.
2.
Převařte kojeneckou vodu a nechte ji zchladnout přibližně na 37 °C.
3.
Podle návodu a dávkování na obalu přidejte mléko v prášku.
4.
Pořádně promíchejte a ihned podávejte.
5.
Nespotřebované mléko znovu nepoužívejte.
Ušetřete za doplňky stravy pro celou rodinu. Do 30. 4. můžete v lékárnách Dr. Max a v e-shopu drmax.cz využít akci 3 za cenu 2 na vybrané produkty značky Dr. Max.
Děkujeme, že jste součástí Dr. Max BABY.

Za tým klientského programu lékáren Dr. Max
Mgr. Václav Filip
manažer péče o zákazníky
 
Úplná pravidla klientského programu Karta výhod Dr. Max a více informací o výhodách najdete zde.
Vaše dotazy rádi zodpovíme na infolince 516 770 100. Sleva je poskytována po předložení Karty výhod Dr. Max.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a.s., se sídlem Nové sady 996/25, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ: 2851‌1298, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, sp. zn. B 6919.

Zasílání obchodních sdělení můžete odmítnout zde.

Pokud není uvedeno jinak, uvedené nabídky včetně cen jsou platné k okamžiku odeslání a mohou být následně změněny. Aktuální ceny a informace o akcích jsou vždy k dispozici na drmax.cz. Uvedené nabídky včetně cen platí na e-shopu drmax.cz.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky