"Dr.Max E-shop"

"Dr.Max E-shop" HIT TÝDNE: AKCE 3za2 Loréal Paris, Maybelline, Garnier a Mixa

Dr. Max Dr. Max
 
 
Akce 3za2
 
 HIT TÝDNE: AKCE 3za2 Loréal Paris, Maybelline, Garnier a Mixa 
 
  L'Oréal Paris je významná světová kosmetická značka, která přináší všem to nejlepší z luxusní krásy. Od líčení a péče o pleť, přes péči o vlasy až po barvy na vlasy. Účinnost a kvalita jsou jejím cílem již více než 110 let. Jako značka, která vždy podporovala a zasazovala se o práva žen, bojuje L'Oréal Paris proti stereotypům a prosazuje moderní náhled na ženy.

Maybelline make-up představuje kreativní, vždy trendovou a zároveň dostupnou kosmetiku. Inspirace životním stylem města New York a inovativní přístup při vývoji nových produktů zaručují, že ze širokého portfolia značky si vybere skutečně každá žena. V současné době se Maybelline může pyšnit spoluprací na týdnech módy po celém světě, kdy spolu s předními módními návrháři udává trendy krásy příští sezóny. Vyzkoušejte Maybelline, make-up inspirovaný městským životním stylem, a nechte se unést na vlně toho nejaktuálnějšího ze světa krásy.

Značka Garnier je odborníkem v péči o vlasy a pokožku již od roku 1904. Jejím cílem je poskytnout vám produkty s kvalitními recepturami z přírodních ingrediencí a být přitom v souladu s krásou i přírodou. Jako důkaz této filozofie přijala značka Garnier závazek Green Beauty pro udržitelný vývoj, ve kterém se zavazuje například k používání více přírodních ingrediencí, nebo více recyklovaných a recyklovatelných materiálů. Ačkoliv se přidala ke světu bez testování na zvířatech již v roce 1989, od března 2021 jsou všechny produkty navíc oficiálně schváleny organizací Cruelty Free International.

Mixa je francouzská značka s tradicí již od roku 1924. Nabízí péči o citlivou pleť. V jejích produktech najdete pouze ověřené a hypoalergenní ingredience, které jsou účinné a navíc šetrné. Produkty Mixa jsou vyvinuty pod přísným dohledem odborníků tak, aby byly vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Hýčkat můžete bez obav i ty nejmenší, protože Mixa je určena speciálně pro citlivou dětskou pokožku. Pečujte o svou pleť obličeje i celého těla šetrně.
 
 
 
ZOBRAZIT
 
 Kosmetika. 
 Při nákupu 3 ks produktů značek Loréal Paris, Garnier, Maybelline nebo Mixa v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Nabídka platí na e-shopu www.drmax.cz od 28. 8. 2023 do 3. 9. 2023. 
 
Dr. Max
Karta výhod Dr. Max Vám přináší následující výhody
Více informací k výhodám naleznete na www.kartavyhod.drmax.cz
 
* Sleva je poskytována po předložení Karty výhod Dr. Max ve formě neuplatnění maximální obchodní přirážky a vztahuje se na léky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Nárok na slevu mohou uplatnit držitelé Karty výhod Dr. Max při výdeji léků dostupných na recept ve všech lékárnách Dr. Max v ČR. Plnou výši slevy nelze poskytnout mj. v případě, že by sleva byla vyšší, než je maximální obchodní přirážka lékárny, nebo pokud by prodejní cena léku byla nižší nebo na úrovni nákladů, které Dr. Max vynaložil na jeho pořízení. Úplná pravidla, jakož i případná oznámení o změnách či ukončení akce jsou k dispozici v lékárnách Dr. Max a na kartavyhod.drmax.cz.
Úplná pravidla klientského programu Karta výhod Dr. Max a více informací o výhodách najdete zde. Vaše dotazy rádi zodpovíme na infolince 516 770 100.
Nejdůvěryhodnější značkaObchodník roku 2020
Pokud není uvedeno jinak, uvedené nabídky včetně cen jsou platné k 31. 8. 2023 12:35 a mohou být následně změněny. Aktuální ceny a informace o akcích jsou vždy k dispozici na drmax.cz. Uvedené nabídky včetně cen platí na e-shopu drmax.cz. Nejnižší cena za 30 dnů před slevou je nejnižší cena na e-shopu www.drmax.cz, za kterou se produkt prodával/nabízel za posledních 30 dní před začátkem akce. *Doprava ZDARMA pro přihlášené na e-shopu www.drmax.cz platí při minimální výši nákupu 250 Kč, a neplatí pro expresní dopravu. Více zde. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.
Účelem tohoto obchodního sdělení není podpora zvýšeného a neopodstatněného užívání léků. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták a konzultujte účinky a způsob užití přípravků s lékárníkem nebo s lékařem.
Doplňky stravy nenahrazují pestrou stravu ani zdravý životní styl. Použité obrázky jsou ilustrační.
Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a.s., se sídlem Nové sady 996/25, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ: 28511298, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, sp. zn. B 6919.
Zasílání obchodních sdělení na e-mail male@nuslet.cz můžete odmítnout zde.
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky