"Dr.Max E-shop"

"Dr.Max E-shop" NIGHT SHOPPING právě dnes od 18:00 h do 8.6. 7:00 h

Dr. Max Dr. Max
 
HASH(0x558d5a29e5d0)
 
 
 
 
 
3 za cenu 2*
 
Eucerin SUN
 
Vysoce kvalitní UV ochrana či regenerace po opalování pro individuální potřeby Vaší pokožky.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika. Eucerin SUN Actinic Control MD SPF100 80 ml je zdravotnický prostředek pro prevenci i doplňkovou léčbu aktinické keratózy. Čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném použití.
*Při nákupu 3 produktů značky Eucerin v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč vč. DPH.
 
 
 
3 za cenu 2*
 
Bioderma Photoderm
 
Kompletní produktová řada na ochranu před sluncem pro všechny typy pleti a citlivost na slunce.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu 3 ks označených produktů značky Bioderma Photoderm v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč vč. DPH.
 
 
 
 
 
HASH(0x558d5a7edcc0)
 
 
 
 
 
SLEVA 150 Kč*
 
Vichy Idéal Soleil
a Capital Soleil
 
V řadě Vichy Idéal Soleil najdete přípravky speciálně určené k ochraně pokožky proti slunci a další kosmetické přípravky. Přípravky na opalování s ochrannými faktory v rozmezí SPF 20 až 50+ při pravidelné aplikaci přispívají k ochraně vaší pokožky bez rozdílu typu či stáří po celou dobu trvání léta.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu označených produktů značky Vichy produktové řady Idéal Soleil a Capital Soleil v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 150 Kč vč. DPH. Akce platí do 11. 6. 2023 nebo do vyprodání zásob.
 
 
 
SLEVA 150 Kč*
 
La Roche-Posay Anthelios
 
Produkty z řady Anthelios zaručují vysokou ochranu proti UVA záření pro citlivou pokožku náchylnou k rychlému spálení. Krémy, oleje, emulze, gely a tyčinky neobsahují parfémy.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu označených produktů značky La Roche Possay produktové řady Anthelios v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 150 Kč vč. DPH. Akce platí do 11. 6. 2023 nebo do vyprodání zásob.
 
 
 
 
 
HASH(0x558d5a900410)
 
 
 
 
 
SLEVA až 200 Kč
 
A-derma Protect
 
Přípravky A-derma Protect poskytují vaší pleti spolehlivou ochranu před slunečním zářením.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
 
 
 
SLEVA až 200 Kč
 
Avene sluneční ochrana
 
Společnost Avene ve svém širokém portfoliu výrobků nabízí kosmetické přípravky přímo určené ke sluneční ochraně. Vyberte si nabídky produktů takové, které se nejlépe hodí pro váš typ pleti.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
 
 
 
 
 
HASH(0x558d5a7a6420)
 
 
 
 
 
NAVÍC*
 
Nuxe SUN
 
Francouzská luxusní přírodní solární kosmetika pro ochranu pleti před sluncem.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu označených produktů značky Nuxe produktové řady SUN získáte NAVÍC Nuxe SUN tašku za 0,01 Kč vč. DPH. Akce platí do 11. 6. 2023 nebo do vyprodání zásob.
 
 
 
SLEVA 20 %
 
Daylong Cetaphil SUN
 
Daylong Cetaphil SUN SPF30 Liposomal mléko je dermatologickou sluneční ochranou pro suchou, citlivou pokožku. Daylong Cetaphil SUN SPF30 Sensitive gelový sprej ochrání vaši pokožku před slunečními paprsky, a přitom neucpává póry a nezanechává pocit mastnoty.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SLEVA 25 % při 2 ks*
 
Astrid SUN
 
Produkty opalovací kosmetiky, které vám nesmí chybět!
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky Astrid získáte slevu 25 %.
 
 
 
SLEVA 25 %*
 
Garnier Ambre Solaire
 
Kosmetické produkty Garnier Ambre Solaire vám poskytnou ochranu před slunečními paprsky či péči o pokožku.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu produktů značky Garnier, produktové řady Ambre Solaire nad 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Garnier sadu pleťových masek 5 ks za 0,01 Kč vč. DPH. Akce platí do 15. 6. 2023 nebo do vyprodání zásob.
 
 
 
 
 
HASH(0x558d59eeda30)
 
 
 
 
 
NAVÍC*
 
Institut Esthederm
 
Patentové technologie Institut Esthederm pomáhají pokožku včas adaptovat na slunce a pomáhájí chránit před negativními vlivy slunečního záření.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu 2 kusů vybraných produktů značky Institut Esthederm získáte NAVÍC Institut Esthederm Sunshine bronzový pudr 15 g za 0,01 Kč vč. DPH.
 
 
 
NAVÍC*
 
PIZ BUIN
 
Na horách, ve městě i na pláži. Díky špičkové sluneční kosmetice Piz Buin bude vaše kůže spolehlivě chráněna před UV paprsky, ať už budete kdekoliv.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu produktu značky Piz Buin získáte NAVÍC Nike Deo Roll on 50 ml za 0,01 Kč vč. DPH.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 za cenu 2*
 
Seventy-one
 
Ekologická přírodní sluneční ochrana s minerálními filtry.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
*Při nákupu 3 produktů značky Seventy-one v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč vč. DPH.
 
 
 
SLEVA až 15 %
 
ATTITUDE minerální ochranné tyčinky
 
Vysoká ochrana před UV zářením, SPF30. Obsahuje minerální filtry. Vyživuje a hydratuje pokožku.
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
 
 
 
 
 
HASH(0x558d59a2d090)
 
 
 
 
 
VÝHODNÁ NABÍDKA
 
Panthenol Omega Chladivá pěna ve spreji 10 % 150 ml
 
Podrážděná pokožka např. po neopatrném slunění nepříjemně pálí. A právě v této chvíli je dobré mít po ruce přípravek Panthenol Omega Chladivá pěna ve spreji 10%.
 
 
 
139 
 
 
ZOBRAZIT
 
Kosmetika.
 
 
 
SLEVA 16 %
 
GS Betakaroten gold 6 mg
30 kapslí
 
Obsahuje kombinaci beta-karotenu, šafránu a měsíčku lékařského, která vdechne vaší pleti zlatavý tón i bez intenzivního opalování.
 
 
Akční cena
58 
 
Běžná cena 69 Kč
 
Ušetříte 11 Kč
 
ZOBRAZIT
 
1,93 Kč / 1 cps.
 
Doplněk stravy.
Akce platí do 12. 6. 2023 nebo do vyprodání zásob. Minimální prodejní cena za posledních 30 dní 69 Kč.
 
 
 
 
 
HASH(0x558d5a60e930)
 
 
 
 
none
 
 
 
none
 
 
 
none
 
 
 
none
 
 
Dr. Max
Karta výhod Dr. Max Vám přináší následující výhody
Více informací k výhodám naleznete na www.kartavyhod.drmax.cz
 
* Sleva je poskytována po předložení Karty výhod Dr. Max ve formě neuplatnění maximální obchodní přirážky a vztahuje se na léky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Nárok na slevu mohou uplatnit držitelé Karty výhod Dr. Max při výdeji léků dostupných na recept ve všech lékárnách Dr. Max v ČR. Plnou výši slevy nelze poskytnout mj. v případě, že by sleva byla vyšší, než je maximální obchodní přirážka lékárny, nebo pokud by prodejní cena léku byla nižší nebo na úrovni nákladů, které Dr. Max vynaložil na jeho pořízení. Úplná pravidla, jakož i případná oznámení o změnách či ukončení akce jsou k dispozici v lékárnách Dr. Max a na kartavyhod.drmax.cz.
Úplná pravidla klientského programu Karta výhod Dr. Max a více informací o výhodách najdete zde. Vaše dotazy rádi zodpovíme na infolince 516 770 100.
Nejdůvěryhodnější značkaObchodník roku 2020
Pokud není uvedeno jinak, uvedené nabídky včetně cen jsou platné k 7. 6. 2023 17:04 a mohou být následně změněny. Aktuální ceny a informace o akcích jsou vždy k dispozici na drmax.cz. Uvedené nabídky včetně cen platí na e-shopu drmax.cz. Nejnižší cena za 30 dnů před slevou je nejnižší cena na e-shopu www.drmax.cz, za kterou se produkt prodával/nabízel za posledních 30 dní před začátkem akce. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Doprava ZDARMA pro přihlášené na e-shopu www.drmax.cz platí při minimální výši nákupu 250 Kč, a neplatí pro expresní dopravu. Více zde
Účelem tohoto obchodního sdělení není podpora zvýšeného a neopodstatněného užívání léků. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták a konzultujte účinky a způsob užití přípravků s lékárníkem nebo s lékařem.
Doplňky stravy nenahrazují pestrou stravu ani zdravý životní styl. Použité obrázky jsou ilustrační.
Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a.s., se sídlem Nové sady 996/25, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ: 28511298, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, sp. zn. B 6919.
Zasílání obchodních sdělení na e-mail male@nuslet.cz můžete odmítnout zde.
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky