"doubleshot.cz novinky"

"doubleshot.cz novinky" Kávový dárek na poslední chvíli.

Třeba i 5 minut před nadílkou. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
doubleshot logo

Dobrý den,

nezapomněli jste náhodou na nějaký dárek? Pokud sháníte na poslední chvíli dárky pro kávomilce, máme pro Vás řešení.

darkovy poukaz

Darujte zážitek

V nabídce máme širokou škálu kurzů pro všechny kávové nadšence i profesionály – od úvodu do světa výběrové kávy, přes večerní kurzy domácí přípravy kávy až po celodenní pokročilé baristické kurzy.


Stačí vybrat kurz, napsat jméno obdarovaného a vložit osobní věnování. Tento dárkový poukaz si můžete ihned vytisknout.

Pouze výběr obálky už je jen na Vás.

Vybrat poukaz
Predplatne

Kávové předplatné

Naše kávové předplatné je vhodné i jako dárek na poslední chvíli. Při objednávce vyplníte věnování a v emailu Vám přistane rovnou dárkový poukaz. Takže zvládnete zazářit i 5 minut před rozbalováním dárků.


S kávovým předplatným na Vás obdarovaný bude vzpomínat nejen na Štěpána, ale každý první týden v měsíci, kdy mu doma zavoní čerstvý balíček naší kávy.

Vybrat předplatné
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky