"doubleshot.cz novinky"

"doubleshot.cz novinky" Poslechněte si podcast s naším pražičem.

 
doubleshot logo
 
Josef Holub
 
Josef Holub - první český mistr v pražení
 
Josef je produkční pražič naší pražírny a na konci září se stal prvním českým mistrem v soutěži Czech Roasters Championship. V listopadu bude reprezentovat Česko na světovém šampionátu v Tchaj-pej. V rozhovoru popisuje průběh a jednotlivé fáze soutěže, jak se dostal k pražení, kde čerpá informace o nových trendech a co ho na pražení tak baví. Prozradil, jaká káva je nejvíce záludná na pražení, a jaká data sleduje a vyhodnocuje u pražících profilů. 

Pokud vás zajímá pražení kávy, toto je díl pro vás.

Držte Josefovi palce, ať to cinkne i na mistrovství světa. 

Rozhovor si můžete poslechnout ve své oblíbené aplikaci nebo na našich stránkách. 
 
Poslechnout
 
 
Poslední možnost ochutnat
 
 
Obrázek produktu
 
Guatemala El Paraiso
 
Loučíme se s touto skvělou guatemalskou kávou od mladého sympaťáka Urisara. Jedná se o komplexní kávu s jemnou aciditou černého rybízu a sladkostí mléčné čokolády. Velmi jsme si ji užili a vy byste neměli promeškat příležitost získat jeden z posledních balíčků. Další šance bude až zase příští léto.
 
Objednat
 
doubleshot logo
 
 
Produkty
Předplatné
Příprava kávy
Kávové kurzy
Káva do kanceláře
 
Kontakty
Naše podniky
Kariéra
 
 
 
InFbTw
 
doubleshot s.r.o.
Dehtáry 37, Zeleneč v Čechách, 25091
+420 314 004 550
info@doubleshot.cz

Online verze
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky