Delmas

Delmas 🔔 20% sleva na batohy | Jen do nedělní půlnoci 👈

Batohy Samsonite, American Tourister, Vuch, Baagl a mnoho dalších.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Logo Delmas
Víkendová akce -20% sleva na batohy
Až do neděle můžete získat praktického společníka, který vám uvolní ruce se slevou 20 %. Řeč je o batohu. Batoh na notebook do práce, do školy, sportovní na výlety, módní k šatům nebo moderní do města? Máme batohy pro všechny. Zatím. Akce je omezená počtem kusů a končí s příchodem nedělní půlnoci.
Nabídka je platná od 19. - 21. 5. 2023. Platí pouze na zboží skladem. Nevztahuje se na značky Anekke a Zwei. Slevy nelze kombinovat.
Dětský batoh Harry Potter BAAGL
Dětský batoh Harry Potter BAAGL
Původní cena: 699 Kč
Po slevě: 559 Kč
KOUPIT
Dámský batoh Junker Vuch
Dámský batoh Junker
Vuch
Původní cena: 1 299 Kč
Po slevě: 1 039 Kč
KOUPIT
Batoh Urban Groove American Tourister
 Batoh Urban Groove 
American Tourister
Původní cena: 1 199 Kč
Po slevě: 959 Kč
KOUPIT
Výhody nákupu v Delmas
Facebook      Instagram  Instagram
Delmas OC Šestka
Fajtlova 1090/1
161 00 Praha 6
Tel.: +420 731 044 946
E-mail: sestka@delmas.cz

Po–Ne 9:00–21:00
Odhlásit odběr
Tento e-mail od Delmas, e-shop@delmas.cz pro ian.bloudil@seznam.cz zasíláme pouze žadatelům, kteří se zaregistrovali na e-shopu www.delmas.cz nebo na www.delmas.sk. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH. Rozesílá společnost Delmas Praha s.r.o., Za Hládkovem 680/12, 169 00 Praha 6, IČ: CZ9028051, na základě Vaší registrace.
Pokud si nepřejete dostávat naše nabídky, klikněte pro odhlášení.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky