CzechCrunch

CzechCrunch 🤩 Nový podcast Crunch s Čestmírem Strakatým

Čestmír Strakatý na CzechCrunchi

Chybí Česku vize? Jak se tu žije a jak Česko změnit, aby tu bylo ještě líp? Čestmír Strakatý v novém podcastu Crunch zpovídá politiky, odborníky a osobnosti, které posouvají naši zemi vpřed. Už teď si můžete pustit první díl s ministrem financí Zbyňkem Stanjurou – druhý nejvlivnější muž vlády v něm kritizuje video premiéra Petra Fialy s Nutellou, vyjádřil se k tolik propíranému zdanění tichého vína a uvedl, kdy bychom v Česku mohli platit eurem.

Pusťte si na vaši oblíbené platformě

Máte otázky? Napište mi na filip@cc.cz nebo jako odpověď na tento e-mail. Navštivte též naši podcastovou stránku na cc.cz/podcastyOdhlásit se. Zobrazte si e-mail v prohlížeči.

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2023 CzechCrunch s.r.o.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky