BUSHMAN

BUSHMAN Příroda na tričkách a sety pro rodinu i přátele.

Slaďte se od hlavy až k patě!Nezobrazuje se Ti email správně? Klikni ZDE.  

     MUŽI           ŽENY           DOPLŇKY           VÝPRODEJ     

 

Rodinná pohodička u Bushmana:

Slaďte se od hlavy až k patě!

Zdravíme Tě!

Že nastal ideální čas na společné zážitky, vidí i ten, kdo to vidět nechce. Taky se blíží den plný chaosu a vřískotu – Den dětí (článek o tom, jak vybrat dětské oblečení, najdeš na našem blogu). Takže jestli máš ve svém okolí nějakou dobrodružnou duši, slaďte se a vyrazte ven!

  • Myslíme na solitéry i ty družnější. Tak například kanvasový klobouk KAMBERG pořídíš v dětské velikosti i v těch pro dospělé, a jestli máš hlavu jako starosta, hrdě si nasaď XXL!
  • Dokonalou souhru představují bílé dětské tričko MARABU II s pandou černé dámské tričko DONNA. Jednobarevné kraťasy CAPER ze 100% bavlny děti v pohybu rozhodně omezovat nebudou a Ty? Ty si dopřej volnost a pohodlí v dospělácké verzi – dámských ARIKA s vyšším pasem a ohrnovacími nohavicemi a pánských LUCON, které kromě bavlny obsahují také 55 % lnu.
  • Pohodový UNI batoh ZURI u nás seženeš hned ve 4 odstínech, takže budete mít každý svůj a žádné hádky nehrozí. Podělit se naopak můžete klidně i o jediný deštník EKO – když ho otevřete, získáte úctyhodných 102 cm prostoru… a taky sucha!

Spoustu triček i doplňků, vhodných do týmových setů, teď navíc seženeš i ve výprodeji. Tak neváhej a vybav sebe i rodinu – ať už vlastní, anebo tu bushmanskou 😉.

Vyrazit můžete klidně i za námi! Už tento víkend se na Tebe budeme usmívat z našeho stánku na 28. mezinárodní výstavě myslivosti, rybářství, včelařství a pobytu v přírodě NATURA VIVA v Lysé nad Labem a hodně zábavy si s námi užiješ také na Dětském dnu u jezera Katlov!

Přijdeš?

Tým BUSHMAN

 

Kombinuj jako buhsman(ka):

Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz

Odhlásit se z odběru.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Bushman s.r.o., Městečko 75, 25722 Čerčany, Czech Republic.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky