BUSHMAN

BUSHMAN Omrkni košile a šaty z nové kolekce

Ideální způsob, jak se obléct do kanceláře i městaNezobrazuje se Ti email správně? Klikni ZDE.                                     

     MUŽI           ŽENY           DOPLŇKY           VÝPRODEJ     

JAK SE OBLÉCT DO KANCELÁŘE I DO MĚSTA?

Vyzkoušej naše nové košile a šaty!

Zdravíme Tě!

Jsme posly dobrých zpráv (zase!), takže kromě promoproduktu máme taky novinkykošile BUSHMAN z kolekce podzim/zima. Navíc jsme je ušili v designu, který se hodí i do města nebo kanceláře.

Pánská bavlněná košile MEKONG s krátkým rukávem je elegance sama. Nevšední pepito vzor dvou předem obarvených přízí jí navíc propůjčuje originální vzhled. Obleč ní kalhoty a utíkej na poradu. Vezmi k ní kapsáče BUSHMAN a vyraz na túru.

Že košil není nikdy dost, vědí i bushmanky. A protože viskóza by jim celodenní pohodlí nezajistila, ušili jsme pro ně 100% bavlněnou celopotištěnou košili ESMÉ, která má navíc prodlouženou délku, takže ji bez obav mohou nosit i jako šaty! Rukávy ohrň, pásek zavaž na uzel, ruce schovej do kapes a buď si jistá, že Ti to sekne!

Líbí se Ti první vlaštovky BUSHMAN? Tak je omrkni všechny! Další jsou na cestě, a protože jsou od Bushmana, křídla se jim zcela jistě nepolámou…

Tým BUSHMAN

Košilemi zdaleka nekončíme!

Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz

Odhlásit se z odběru.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Bushman s.r.o., Městečko 75, 25722 Čerčany, Czech Republic.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky