BUSHMAN

BUSHMAN Nejlepší výběr kraťasů Bushman.

Kraťasy, které drží. Vydržíš i Ty?Nezobrazuje se Ti email správně? Klikni ZDE.                                     

     MUŽI           ŽENY           DOPLŇKY           VÝPRODEJ     

ČISTĚ LETNÍ ZÁLEŽITOST:

Kolekce kraťasů BUSHMAN

 

Zdravíme Tě!

Říkali jsme si, kolik asi máš ve své garderobě kraťasů? A kolik z nich je skutečně bytelných? Žádné? Pak je nejvyšší čas zamířit do Bushmana.

Kraťasy BUSHMAN jsou synonymem pro odolnost a pevnost. Zajistí absolutní pohodlí na cestách a jsou zárukou příjemného celodenního nošení. Sháníš spolehlivý a funkční kousek, anebo spíš lehkou eleganci do města, na pláž i do přírody? Preferuješ vzdušné a poctivé přírodní materiály a dokonale promyšlené provedení?

Pak jsi na správné adrese. Mrkni na naši novou kolekci kraťasů BUSHMAN, ale rozhodně nenech ležet ladem ani ty loňské. Všechny kraťasy mají co nabídnout a odolají jakémukoliv terénu. Tak neotálej a vyraz za zážitky.

Zkrátka a dobře – zkracuj, je ideální čas!

Tým BUSHMAN

P.S: Nezapomeň si přijít na prodejnu BUSHMAN pro slamák za symbolickou 1 Kč. Co pro to musíš udělat? Je to tak snadné, až Tě to dost možná zaskočí! Čti Pravidla akcí.

Léto je za dveřmi. Už máš všechno?

Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz

Odhlásit se z odběru.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Bushman s.r.o., Městečko 75, 25722 Čerčany, Czech Republic.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky