Bikers Crown

Bikers Crown Zahájení sezóny na prodejnách Bikers Crown

Zahájení sezóny na prodejnách Bikers Crown

Nová motorkářská sezona se nám pomalu, ale jistě rozjíždí. Tak jako v letech předchozích i letos chystáme na všech 11 prodejnách Bikers Crown speciální jednodenní akce u příležitosti toho, co tak netrpělivě všichni vyhlížíme. ZAHÁJENÍ SEZÓNY! Každá z prodejen má připravený speciální program, který zahrnuje společné vyjížďky, předváděcí akce, soutěže a chybět samozřejmě nebude ani občerstvení. Těšíme se na viděnou.

Termíny oficiálního zahájení sezóny na prodejnách Bikers Crown:

  • 27. 04. - Písek
  • 04. 05. - Chlumec, Praha Ořech, Brno, Plzeň, Jihlava, Most, Ostrava, České Budějovice
  • 11. 05. - Olomouc
  • 25. 05. - Liberec


Udělejte si poznámku v kalendáři a nenechte si ujít tyto jediničné akce, těšíme se na Vaši návštěvu !!!


Zahájení sezóny na prodejnách Bikers Crown

 

 


Pokud potřebujete s čímkoliv pomoci, kontaktujte nás na online zákaznické podpoře každý všední den od 8.00 do 16.00 na telefonním čísle +420 800 313 333, online chatu na eshopu nebo pište kdykoliv na email  onlinepodpora@bikerscrown.cz.

 

Pomáháme zvyšovat zážitek, komfort
a bezpečnost při jízdě na motocyklu, od roku 2000

 



odhlásit z odběru těchto e-mailů
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky