Bikers Crown

Bikers Crown Novinka na našem trhu: Airbagový systém Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD pro jízdu v terénu

Novinka na našem trhu: Airbagový systém Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD pro jízdu v terénu

Novinka na našem trhu: Airbagový systém Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD pro jízdu v terénu

Žhavou novinkou letošního roku je zcela nový přírůstek do rodiny Alpinestars - elektronicky řízený airbagový systém pro jízdu v terénu Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD, který se pyšní závodní homologací FIM a je speciálně navržený pro zvládnutí náročných jízd v terénních podmínkách.

Nabízí bezkonkurenční ochranu horní části těla. Systém prošel vývojem a testováním v těch nejnáročnějších podmínkách, jako je např. Dakar. Ale pozor, tento airbag není určen pro motokros! Alpinestars Tech-Air® Off-Road System kombinuje ochrannou bundu Bionic Pro s technologií Tech-Air® a algoritmem detekce nárazu, který je zaměřen a testován v rally podmínkách. Poskytuje osvědčenou ochranu zad, hrudníku, ramen, klíčních kostí a krku společně s pasivní ochranou zad, hrudi, loktů a ramen s pomocí CE certifikovaných chráničů. Je nám velikou ctí, že jako výhradní dovozce výrobků Alpinestars vám můžeme představit tuto novinku i na našem trhu včetně odborného certifikovaného autorizovaného servisu.

Airbag je ušitý tak, aby nebránil pohybu při jízdě v náročném terénu, ani v běžném provozu. Chránič páteře nabízí ochranu i v případě, že po vaší cestě či během závodu dojde k aktivaci airbagu. Airbagový systém má 3 jízdní režimy, RALLY, ENDURO a STREET, díky čemuž je perfektní volbou pro každý typ jízdy v terénu.

Airbagový systém Alpinestars TECH-AIR® OFF-ROAD black/red

CENA: 24.990,- Kč

Do eshopu


Elektronicky řízený airbagový systém pro jízdu v terénu, díky kterému dosáhnete jedinečné ochrany horní části těla

Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD

Klíčové vlastnosti Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD:

  • Airbag chrání ramena, hruď, záda, klíční kosti, krk společně s pasivní ochranou zad, hrudi, loktů a ramen díky CE certifikovaným chráničům.
  • Aktivní elektronický systém obsahuje 6 detekčních senzorů (3 akcelerometry z toho 1 prostorový a 3 gyroskopy z toho 1 prostorový) v kombinaci s algoritmem, který umí rychle vyhodnotit situaci a aktivovat airbag v případě nehody při jízdě v terénu. Vesta nepoužívá žádné externí senzory ani mechanické prvky.
  • Airbagový systém Alpinestars Tech-Air® Off-Road je plně CE certifikovaný a má závodní homologaci FIM.
  • V případě vyhodnocení situace nehody se nafoukne vak, který poskytne bezkonkurenční standard ochrany s průměrnou dobou nafouknutí 50 ms (40 ms pro menší velikosti a nejdéle do 60 ms pro největší velikost 2XL).
  • Nesmí se používat společně s chráničem krční páteře.
  • Není určen na motokros.
  • Ergonomická konstrukce a použité prémiové materiály utváří airbag systém, který je lehký, přizpůsobivý, ale zároveň robustní.
  • Nosná vrstva protektoru je vyrobena z pevné a prodyšné stretch síťoviny, která poskytuje dokonalé pohodlí.
  • Přilnavá stretch konstrukce obsahuje plovoucí hrudní protektor z termo plastu s promyšleným ventilačním systémem.
  • CE certifikovaný páteřový chránič je součástí dodatečné pasivní ochrany jezdce.
  • Centrání zip pro snadné sundání vesty je ukrytý pod odnímateným protektorem hrudi.
  • Doplňková ochrana v podobě pěnového polstrování podšívky v oblasti ramen a hrudi.
  • Obvodově nastavitelný v oblasti pasu.
  • Levý spodní okraj hrudního protektoru je osazen kapsou s odnímatelným signalizačním LED displejem, který slouží pro přehled indikace statusu, stavu baterie, pro snadné přepínání jednotlivých jízdních režimů a vypnutí.
  • Vstup nabíjení pomocí kabelu typu USB-C, který umožňuje rychlé a jednoduché nabíjení, je umístěný pod protiprachovým krytem na LED panelu v předních částech vesty.
  • Vnitřní vak systému je certifikovaný až pro 4 případy nafouknutí po sobě.
  • Výměna bombiček bez nutnosti výměny vaku po intervalu každých dvou nafouknutí
  • Rychlý a snadný přístup k zádové řídící jednotce, baterii a prostoru bombiček.
  • Komponenty elektroniky a řídící jednotky jsou odzkoušené v rozsahu teplot -10 °C až +50 °C a certifikované dle ECE R10 04, jež zajišťuje elektromagnetickou integritu a stabilitu.
  • Výměnu vaku a zajištění preventivní odborné servisní kontroly je třeba řešit s pomocí autorizovaného servisního centra Bikers Crown, aby byly dodrženy podmínky plné záruky.
  • Doporučený interval preventivní odborné servisní kontroly je 2 roky nebo 500 motohodin aktivní jízdy zaznamenané v rámci telemetrie vesty.

Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD



NEJVĚTŠÍ VÝBĚR ELEKTRONICKY ŘÍZENÝCH AIRBAGOVÝCH SYSTÉMU V ČR
najdete na eshopu BIKERS CROWN
 
Nejobsáhlejší informace o airbazích pro motorkáře včetně historie a aktuální nabídky najdete na www.airbagnamoto.cz

Alpinestars Tech-Air® OFF-ROAD

Před více než 20 lety zahájila společnost Alpinestars vývoj prvního systému Tech-Air®. Při uvedení na trh v roce 2014 byl systém Tech-Air® uznán jako první airbag na světě, který poskytuje úplnou ochranu horní části těla s nezávislým elektronickým systémem řízení.

 

Oficiální certifikovaný servist airbagů Bikers Crown

Bikers Crown je český oficiální dealer sortimentu Alpinestars, který je oficiálně certifikován pro odborný servis airbagu Tech-Air® všech úrovní

Rádi vám airbagové systémy Alpinestars a Dainese představíme přímo na prodejnách nebo na zákaznické lince. Neváhejte nám napsat, zavolat nebo za námi přijeďte, kde vám osobně výrobky předvedeme. 


Pokud potřebujete s čímkoliv pomoci, kontaktujte nás na online zákaznické podpoře každý všední den od 8.00 do 16.00 na telefonním čísle +420 800 313 333, online chatu na eshopu nebo pište kdykoliv na email  onlinepodpora@bikerscrown.cz.

 

Pomáháme zvyšovat zážitek, komfort
a bezpečnost při jízdě na motocyklu, od roku 2000

 



odhlásit z odběru těchto e-mailů
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky