Bikers Crown

Bikers Crown Navštivte stánek Bikers Crown na výstavě Motosalon 2024

Navštivte stánek Bikers Crown na výstavě Motosalon 2024
 

Navštivte stánek Bikers Crown na výstavě Motosalon 2024

 
Srdečně vás zveme na další ročník Motosalonu - mezinárodního veletrhu motocyklů a příslušenství, který se koná ve dnech 29. 2. - 3. 3. 2024 na brněnském výstavišti. V naší expozici č. 10, kterou najdete v pavilonu P, představíme část novinek pro letošní rok a rádi vám zodpovíme všechny vaše dotazy týkající se nabídky Bikers Crown. K vidění budou světové značky, které zastupujeme na českém, potažmo slovenském trhu. Těšit se můžete na nové helmy AGV, Caberg či Nexx. Nebudou chybět ani elektronicky řízené airbagové vesty Alpinestars Tech-Air®, technologicky propracované oblečení Trilobite®, Nazran, XRC, italské boty Falco a již tradičně u nás najdete i jedno "nemalé" překvapení... ;-)

Profesionální tým Bikers Crown vám bude po celou dobu výstavy k dispozici a ochotně poradí a zodpoví všechny vaše dotazy. Můžete si prohlédnout nabízený sortiment a získat cenné rady a tipy od odborníků. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, přijďte se inspirovat, porozhlédnout se a užít si tuto výjimečnou akci pro všechny milovníky motorek. Více informací o výstavě najdete ZDE.

Bikers Crown patří již 24 let k ověřeným motoshopům v ČR se zajímavou historií. Zabýváme se nejen prodejem, ale i samotnou výrobou moto oblečení a příslušenství na motocykly, proto by návštěva naší expozice měla být pro každého milovníka motocyklů příjemným zážitkem. Pokud se chystáte na letošní výstavu do Brna, rozhodně se u nás zastavte.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

 

Pomáháme zvyšovat zážitek, komfort
a bezpečnost při jízdě na motocyklu, od roku 2000.



odhlásit z odběru těchto e-mailů
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky