Bikers Crown

Bikers Crown Opravdový Black Friday v Bikers Crown dnes končí

Opravdový Black Friday v Bikers Crown končí dnes

Opravdový Black Friday v Bikers Crown DNES KONČÍ !!!

Speciální časově omezená slevová akce Black Friday dnes 30. listopadu KONČÍ !!! Máte tak poslední možnost pořídit zboží vybraných značek se slevou až 75% ! Při nákupu na eshopu stačí zadat slevový kupón BLACKFRIDAY a extra sleva 25% se vám odečte od současné prodejní ceny. POZOR! Tato sleva se vztahuje na zlevněné i nezlevněné výrobky vybraných značek, takže po zadání slevového kupónu můžete pořídit novou výbavu i za čtvrtinovou cenu !!!


Akce Black Friday platí na eshopu i prodejnách Bikers Crown a vztahuje se na výrobky značek Alpinestars, Dainese, AGV, Caberg, Nexx, Trilobite, Falco, Nazran, Rusty Pistons, Macna, Pack N´Go, Exustar.

* Jediné omezení je, že výrobek nesmí být označen příznakem outlet

Zadej kód BLACKFRIDAY a získej slevu 25% na zlevněné i nezlevněné zboží vybraných značek

 
 

Akce Black Friday platí na eshopu i prodejnách Bikers Crown.

Pokud potřebujete s čímkoliv pomoci, kontaktujte nás na online zákaznické podpoře každý všední den od 8.00 do 16.00 na telefonním čísle +420 800 313 333, online chatu na eshopu nebo pište kdykoliv na email  onlinepodpora@bikerscrown.cz.


Pomáháme zvyšovat zážitek, komfort
a bezpečnost při jízdě na motocyklu, od roku 2000

 


odhlásit z odběru těchto e-mailů
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky