"bikero.cz"

"bikero.cz" Nová kolekce Castelli, pláště Maxxis a doplňky SKS!

Novinky, co přistály na skladě! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Sezóna plná novinek!

Otevřít v prohlížeči

Bikero.cz
bikero

Hlásíme se s další várkou

novinek z bikera!

Na sklad nám dorazily další horké novinky pro letošní sezónu!

Vyberete si například z nové kolekce oblečení a doplňků Castelli. Dočkali jsme se také velké dodávky legendárních plášťů Maxxis, téměř všech rozměrů :-).

V neposlední řadě máme širokou nabídku kvalitních německých doplňků SKS. Vybírat můžete od košíků na láhve, servisních pump, přes blatníky, brašny až po nářadí a malé pumpičky. Prostě kompletní výbava na novou sezónu. Tak se zastavte u nás na některé z prodejen nebo mrkněte na eshop :-)

To chci!
castelli

Jestliže existuje značka, která psala skutečnou historii cyklistického oblečení, pak je to Castelli. Pokud chcete špičkové oblečení pro cyklistiku, které nosí ti nejlepší cyklisté na světě, nemůžete vybrat lépe. Objevte novou kolekci pro rok 2022. Prvotřídní oblečení a doplňky. Stylové a funkční, prostě italské Castelli!

To chci!
bikero
maxxis

Pokud hledáte pláště a duše na kolo s dlouhou výdrží a perfektními vlastnostmi, Maxxis by měla být vaše jasná volba. Přes 50 let zkušeností, mnoho mistrů světa a olympijských vítězů hovoří pro Maxxis jasně. Užijte si kvalitu i vy!

To chci!
R2
Met

Blatníky SKS nejsou jen tak obyčejné, mají optimální vlastnosti a ochrání vás před veškerou špínou a stříkající vodou. Mezi široký sortiment patří také nářadí, chrániče řetězů, láhve, cyklistické brašny a produkty pro péči o kolo. Veškeré produkty jsou vyráběny v Německu a používají je jak profesionálové, tak i běžní cyklisté. Jestliže hledáte skutečně kvalitní vybavení, u kterého očekáváte ty nejlepší funkce a dlouhou životnost, nemůžete vybrat lépe!

To chci!
met
met

...a mnohem víc novinek najdete na bikero.cz

Doprava zdarma nad 2000 Kč

DOPRAVA ZDARMA NAD 2000 KČ

kamenné prodejny bikero Praha a Hradec Králové

KAMENNÉ

PRODEJNY

vrácení zboží do 60dnů

60 DNÍ NA

VRÁCENÍ ZBOŽÍ

servis bikero

ODBORNÝ

SERVIS

Bikero.cz
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky