"bikero.cz"

"bikero.cz" 🚴🏻‍♂️ Focus Test Days s bikerem💣

Doražte na Focus Test Days! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Otestujte novinky značky FOCUS!

Otevřít v prohlížeči

Bikero.cz
bikero


Test days se značkou FOCUS! Už 6. 9. 2023 na Bořislavce a 8. 9. 2023 na Brumlovce! Probíhat bude oba dva dny od 12 - 18 hodin. Focus zde představí svoje nejžhavější novinky v oblasti elektrokol, které budou k vypůjčení ZDARMA! Pro všechny bude předem připravená trasa, kde můžete otestovat kolo.Kromě toho se můžete těšit i na speciálního hosta, a to švédskou značku THULE, která zde bude prezentovat batohy, nosiče na kola a čím dál více oblíbený bike packing.


Pro všechny návštěvníky zde bude připravené občerstvení a příjemný personál, který vám rád zodpoví vaše dotazy. Těšíme se na vás!

Věděli jste, že...?

Noční můrou řidičů jsou cyklisté nedodržující základní pravidlo o jízdě při krajnici a v řadě za sebou. Není nic horšího než za zatáčkou potkat skupinku cyklistů jedoucích vedle sebe v družném rozhovoru. Přitom pravidla mluví jasně.

...a mnohem víc novinek najdete na bikero.cz

Doprava zdarma nad 2000 Kč

DOPRAVA ZDARMA NAD 2000 KČ

kamenné prodejny bikero Praha a Hradec Králové

KAMENNÉ

PRODEJNY

vrácení zboží do 60dnů

60 DNÍ NA

VRÁCENÍ ZBOŽÍ

servis bikero

ODBORNÝ

SERVIS

Bikero.cz
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky