BezPotisku

BezPotisku 🟡 Nové kšiltovky doplněny

Která bude tvůj trhák? | 

Zajdi na kšiltovkové novinky

Která bude tvůj trhák?

Léto je čas, kdy slunce praží zrovna, když ty potřebuješ dobře vidět na plátno a nezavařit si hlavu. Kterou letní novinku si vybereš?

Dáváš přednost originálu, který hraje ve všech barvách a oživí každou letní hitovku? V ideálním případě k němu přihodíš i správného záporáka a mstitele, který nosí profil proklatě nízko? Pak ti sedne sehraná dvojka Original a Result

Singl filmy tě netankují a jsi spíš fanoušek sérií? Bezva, zrovna vyšla jedna pětidílná sága Myrtle. Diváci i odborná porota ji hodnotí jako 100% bavlněnou. Pořád málo? Pak tu máme ještě šestidílnou variantu. Musíme se varovat, že se u ní možná trochu zapotíš. Naštěstí saténové potítko je v ceně vstupenky. 

Cola i popcorn, vše je povoleno. Ze sálu je možno odcházet na sportovní utkání, i procházky po rozpáleném městě.

To je na hlavu

Užij si večery nejen v letním kině.
Tvůj Tým BezPotisku.

facebook
instagram

Copyright © 2022 
Toto je obchodní sdělení. Tento email byl zaslán na základě vašeho přihlášení k odběru novinek na stránce 
bezpotisku.cz. V žádném případě neposkytujeme vaši adresu dalším subjektům a osobám. Slouží pouze k informování o zajímavých novinkách, ale i výhodách pro vás. Pokud si nepřejete dále od nás tyto zprávy dostávat, klikněte ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky