BezPotisku

BezPotisku Ubytování s nejvíce hvězdičkami

Slyšíš to? Volání přírody!

Rádi vypadnete z města poznávat krásy přírody? Toužíte po romantické noci pod širákem (či ve stanu) za zvuků komáří ukolébavky? Falešné hulákání u táboráku a ranní hygiena v potoce? Tento způsob léta zdá se nám poněkud přešťastným! Nezapomeňte však na pořádnou výbavu, protože kdo je připraven, nebývá překvapen. Oheň se v přírodě hodí, ale svou pokožku v jednom ohni rozhodně nenechávejte. Dámská i pánská trička s UV ochranou jsou na treking jasnou volbou.

 

Na jednodenní výlet vám bohatě postačí Lehký batoh Trail - pojme svačinu, vodu, pláštěnku, mapu i placatku, kdybyste se náhodou ztratili, potřebovali najít cestu zpět a zapít žal.

Pokud jste milovníci turistiky na těžko, na cestách vás mileráda doprovodí naše nadupaná krosna disponující i svou vlastní pláštěnkou, takže všechny vaše věci zůstanou v suchu, i když budou padat trakaře. Tak na co ještě čekáte?

 

Milionhvězdičkový hotel je vám k dispozici ihned a bez rezervace!

Zakempi to!

Maximum zážitků a minimum klíšťat

Ti přeje Tým BezPotisku.

Copyright © 2022 
Toto je obchodní sdělení. Tento email byl zaslán na základě vašeho přihlášení k odběru novinek na stránce 
bezpotisku.cz. V žádném případě neposkytujeme vaši adresu dalším subjektům a osobám. Slouží pouze k informování o zajímavých novinkách, ale i výhodách pro vás. Pokud si nepřejete dále od nás tyto zprávy dostávat, klikněte ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky