BezPotisku

BezPotisku 🌍 Oblečení ze všech kontinentů

Na plátně BezPotisku zazáří hrdinové ze všech koutů světa
sportovní oblečení

Oblečení ze všech kontinentů 🌍

Už znáš všechny díly Světa

A znáš BezPotiskový emailový seriál Svět? Skvělá výprava, nádherná kamera… ehm, teda foťák a hlavně to obsazení. Na plátně BezPotisku zazáří hrdinové ze všech koutů světa a víš, co je nejlepší? Všechny je můžeš mít doma a vyjdou tě dokonce levněji než rande v kině. 

V hlavních rolích září například señora Folowy high je sexy hispánka. Nejvyšší topovka doma v Nicaragui i ve světě, která je prostě jako dělaná do horkého počasí. (Pssst! Je to trochu lehké děvče, ale to přes léto nevadí, ne?)

 

Na rozžhavené obrazovce ji alternuje slečna Crop. Na ni je i slunce krátké. A pokud ti crop topy nezní jako svahilština, tuhle Tanzánku si prostě zamiluješ.

Tenhle seriál ale není žádná feministická propaganda, kde by všechno bylo jednostranné, nebo dokonce černobílé. Černobílou si sice můžete nastavit s pomocí jednoho barevného herce z Marocca. Stejně tak to ale zvládne i v červenobílé, žlutozelené… zkrátka ve spoustě kombinací.

 

Mužský prvek nám tu dodává i další marocký rodák – pan Premium. Je to trochu těžší váhová kategorie (asi proto, že má stále při ruce WRAP.) Ale můžeš se spolehnout, že navzdory exotickému původu to není žádný exot.
Tak kterého z hrdinů pozveš k sobě domů?

Tebe chci domů

Ať jsou tvé zážitky prostě světové,
přeje Tým BezPotisku.

Copyright © 2022 
Toto je obchodní sdělení. Tento email byl zaslán na základě vašeho přihlášení k odběru novinek na stránce 
bezpotisku.cz. V žádném případě neposkytujeme vaši adresu dalším subjektům a osobám. Slouží pouze k informování o zajímavých novinkách, ale i výhodách pro vás. Pokud si nepřejete dále od nás tyto zprávy dostávat, klikněte ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky