Bella Rose

Bella Rose Pravé skandinávské bydlení s House Doctor

POSLEDNÍ ŠANCE: Sleva 20 % na Mynte a 2+1 zdarma na skleničky Bella Rose

Oblíbili jste si skandinávský styl bydlení? V tom případě si zamilujete i bytové doplňky od dánské značky House Doctor! Jednoduché, ale přitom stylové kousky vnesou do vašeho domova rovnováhu a eleganci typickou právě pro severské domovy. Pojďte se designovkám od House Doctor podívat na zoubek a přineste skandinávskou eleganci i do svého bydlení!
 
ZOBRAZIT VŠE >>

Pokud v kuchyni preferujete neutrální barvy a zároveň jste si zamilovali žíhanou keramiku, pak věřte, že doplňky ke stolování od House Doctor jsou pro vás tím pravým ořechovým. Tak co, který kousek doplní vaši výbavu?
 
DALŠÍ DOPLŇKY DO KUCHYNĚ >>

Značka House Doctor nabízí také celou řadu dekorací a doplňků na terasu, jako jsou trendy lucerny nebo polštářky a deky, které se vám postarají o to pravé letní pohodlí. S venkovním posezením ve skandinávském stylu se vám bude relaxovat jedna báseň!
 
VÍC DEKORACÍ NA TERASU >>

Poslední šance - tyto akce brzy končí:

Každodenní dávka inspirace a atmosféry - připojte se k nám!


Milý zákazníku, jelikož jste nám na stránce www.bellarose.cz poskytl vaši e-mailovou adresu a v následném e-mailu potvrdil svoji totožnost, nebo jste u nás na www.bellarose.cz učinil objednávku, můžeme vám nyní dle zákona č. 480/2004 Sb. zasílat obchodní sdělení. Pokud si dále nepřejete, abychom vám obchodní sdělení zasílali a tím pádem, aby vaše e-mailová adresa nebyla nadále pro tento účel zpracovávána, stačí nás jen kontaktovat, nebo se odhlásit kliknutím na odkaz níže.
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky