BAUHAUS

BAUHAUS Nové letní katalogy! Prohlédněte si bazény a klimatizace

Připravte se na horké dny. Vyberte si z bazénů, vířivek, vodních nafukovaček, klimatizací, ventilátorů a řady dalších produktů z našeho sortimentu.
Logo Bauhaus
Bazény a vířivky – pravé letní osvěžení
Katalog květen 2022

Vybírejte z nabídky bazénových vysavačů, bazénové chemie či filtrací. Připraveny jsou i solární sprchy, dětská hrací centra a nafukovačky.

Dáváte přednost vířivkám? V katalogu najdete vše potřebné.

Prolistovat katalog

 

S klimatizacemi a ventilátory vás horké dny nepřekvapí
Všechny katalogy a magazíny
Splitové či mobilní klimatizace a ochlazovače vzduchu zajistí komfortní teplotu vašeho interiéru. V katalogu najdete stolní a podlahové ventilátory či stropní ventilátory s osvětlením. Příjemný vzduch poskytnou i čističky a odvlhčovače vzduchu.
Prolistovat katalog

 

Vyberte si z bohatého letního sortimentu
Samozavlažovací truhlík Lechuza Balconera Color
Samozavlažovací truhlík Lechuza Balconera Color
Zahradní domek BAUHAUS
Zahradní domek BAUHAUS

 

Facebook
Instagram
Youtube
Užitečné odkazy
Otevírací doba
Služby
Tato nabídka je rozesílána registrovaným zákazníkům společnosti BAUHAUS. Odesílatelem tohoto obchodního sdělení je BAUHAUS k.s. Uvedené ceny jsou v CZK s DPH. Změny a chyby jsou vyhrazeny.

Pokud si nepřejete zasílat naše aktuální nabídky, pak se odhlaste tímto odkazem z naší databáze.
logo
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky