Bagind

Bagind Víte jak o svůj Bagind pečovat? 🧼

Prohlédněte si naše tipy!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dobrodružství na celý život 
Zobrazit email v prohlížeči
Logo
Milí zákazníci, víte, jak se správně o kožené výrobky starat? Péče se netýká jen sychravých či zimních měsíců, ale i léta!

Sepsali jsme pro Vás několik tipů jak na to:
1. Bio čistič
Jako první je potřeba odstranit z výrobku nečistoty. Na to doporučujeme náš vlastní Bio čistič a kartáč, kterým nečistoty jemně odstraníme.
2. Vosk
Po důkladném vyčištění naneseme vosk. Včelí vosk nanášíme v tenké vrstvě krouživými pohyby za použití hadříku. Po aplikaci vosku je třeba nechat ho vstřebat, a to den až dva.
3. Impregnace
Po vstřebání vosku na výrobek naneseme Impregnaci pro ještě intenzivnější ochranu před nepřízní počasí.
Celou sadu péče najdete na našem webu
OBJEVIT SADU PÉČE 
Unikátní design
Český design
Prémiové zpracování
Ruční zpracování
Udržitelná výroba
Facebook Instagram Pinterest YouTube LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Bagind, muj@bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky