ATAN nábytek

ATAN nábytek Praktické tipy pro zařízení garsonky

Využijte místo v garsonce na maximum.

PRAKTICKÉ TIPY PRO ZAŘÍZENÍ GARSONKY

I v malé garsonce se Vám bude dobře žít, když ji chytře zařídíte. Přečtěte si naše tipy, jak z malého prostoru vytěžit maximum.

Multifunkční nábytek

Zařizování garsonky vlastně znamená vtěsnat do jedné místnosti obývák, ložnici a kuchyni. Aby se vám to povedlo, je dobré využít stěny od podlahy až ke stropu. Velkým pomocníkem je multifunkční nábytek jako např. taburet s úložným prostorem, skládací stůl a židle či postel s úložným prostorem

 

Skládací stůl na zeď, s křídovou tabulí ZALMAN - bílý
Skládací stůl na zeď, s křídovou
tabulí ZALMAN - bílý
1590 Kč
KOUPIT
Dřevěná skládací židle SMART II černá
Dřevěná skládací židle SMART II
černá
890 Kč
KOUPIT

Spaní v malém prostoru

Postel je prostorově jedním z nejvýraznějších prvků. Musíme totiž počítat i s místem okolo ní kvůli průchodu.

Můžete zvolit klasické lůžko s úložným prostorem, výklopné lůžko či rozkládací sedací soupravu. U výklopného lůžka je nevýhodou stálé skládání a rozkládání, kde musíte řešit ještě uložení lůžkovin. Stejné je to u sedací soupravy. Pokud se pro tento typ spaní rozhodnete, volte kvalitní sedačku, která každodenní rozkládání vydrží a bude se vám na ní pohodlně spát. Sedačku nejlépe ještě s úložným prostorem. Výhodou je, že tak zabijete dvě mouchy jednou ranou - vyřešíte tím spaní i relaxaci nebo usazení návštěvy.

Nezapomeňte prostor pro spaní oddělit od okolního zařízení. Využijte třeba paraván. Praktickým dělícím prvkem může být i komoda nebo otevřená knihovna bez zadní části. Tímto nábytkem opět získáte úložný prostor, který je v garsonce tolik potřeba. 

Rozkládací pohovka FERIHA - látka šedohnědá taupe
Rozkládací pohovka FERIHA - látka šedohnědá taupe
12490 Kč
KOUPIT
Regál KLOE II - dub sonoma - rozbaleno
Regál KLOE II - dub sonoma
- rozbaleno
2860 Kč
KOUPIT

Jídelní stůl a židle

Barový stůl se židlemi – zejména pro mladou generaci se tento typ stolování osvědčil. Dalším řešením můžou být sklápěcí židle a rozkládací stůl. Vše volte v jednoduchém provedení, vyhněte se robustnímu nábytku (a to nejen u stolu a židlí), který by v malém prostoru nevynikl.

Jídelní set 1 + 2 AMADEO
Jídelní set 1 + 2 AMADEO
1350 Kč
KOUPIT
Barový stůl Austen - bílá
Barový stůl Austen - bílá
3760 Kč
KOUPIT

Obývací stěna

Pokud trváte na obývací stěně, určitě zvolte tu, která se dá připevnit na zeď. Kombinací světlých barev a mléčného skla dodáte prostoru vzdušnost. Ze skla můžete zvolit i konferenční stolek.

Shrnutí

Pokud zařizujete garsonku, držte se minimalistického stylu. Volte světlé barvy v kombinaci se sklem, nebojte se zrcadel. Prostor se vám tím opticky zvětší. Vyvarujte se divokých vzorů a masivního tmavého nábytku.

Proč nakupovat u nás?

TRADICE 26 LET

VĚRNOSTNÍ SYSTÉM

DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 5999 kČ

6 MĚSÍCŮ NA VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Kamenná prodejna v Plzni

Nábytek ATAN
Mikulášské náměstí 21
Plzeň 326 00

Pondělí - Pátek
9:00 - 18:00

Tel.: 377 223 219

E-mail: info@atan.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily? To nás velice mrzí. Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky