Amazfit store

Amazfit store Dárek zdarma v hodnotě 990 Kč

Získejte k nákupu Amazfit Balance podložku Body Composition Mat zdarma.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Dárek zdarma v hodnotě 990 Kč
 
Připravili jsme pro vás novinku v kombinaci s dárkem zdarma! Teď máte možnost získat chytré hodinky Amazfit Balance spolu s dárkem zdarma v hodnotě 990 Kč! Tato akce platí na všechny modely chytrých hodinek z řady Amazfit Balance až do vyprodání zásob.

 
Prohlédnout
 
 
Podložka Amazfit Body Composition Mat
 
 
Porozumějte svému tělu, lépe než kdy jindy
S hodinkami Amazfit Balance můžete snadno a rychle měřit osm ukazatelů složení těla ze zápěstí. Hodinky vysílají bezpečné mikroproudy přes horní část těla a provádějí měření.
 
Inteligentní software v zákulisí
Technologie, která stojí za podložkou Amazfit Body Composition Analyzer Mat, je navržena s inteligentním softwarem, jako je miniaplikace Analyzer Mat, která po dokončení obou částí měření zobrazí kompletní výsledky složení vašeho těla. Udržujte si celkovou pohodu pod kontrolou a získejte vyvážený přehled o svém těle.
Propojený systém sledování zdraví
Po provedení testu tělesného složení na hodinkách pomocí postranních tlačítek stačí hodinky vložit do základny připojené k podložce a poté se postavit na elektrody z nerezové oceli a dokončit druhou část měření. Hodinky Amazfit Balance a podložka Amazfit Body Composition Analyzer Mat společně vytvářejí ekosystém zdraví a kondice, který vám pomůže najít hlubší smysl pro rovnováhu.
 
Zjistit více
 
 
Chytré hodinky
Amazfit Balance Special Edition

 
 
Nastartujte fyzickou a duševní pohodu. 
Noste hodinky Amazfit Balance i během spánku a ráno získáte vaše skóre připravenosti, které ukazuje, jak jste psychicky a fyzicky připraveni na vstup do nového dne.

Cena: 6 390 Kč
Dárek zdarma
Aplikace Zepp.
Zepp využívá umělou inteligenci k vytváření hudby na míru, která vám pomůže rychleji usnout a zlepšit tak kvalitu vašeho spánku.




Cena: 6 390 Kč
Dárek zdarma
Váš osobní trenér s umělou inteligencí.
Zepp Coach™ využívá sílu umělé inteligence k vytváření tréninkových plánů, které jsou přizpůsobeny vašim potřebám.



Cena: 6 390 Kč
Dárek zdarma
 
 
Zobrazit vše
 
 
 
 
Facebook Instagram
 

Telefon: 731 571 996
 
Chyby v newsletteru vyhrazeny. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP (recyklační poplatek). Ceny jsou nezávazné a mohou se bez předchozího upozornění měnit. Aktuální ceny naleznete na amazfit.cz.
Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz, protože jste si aktivoval(a) zasílání novinek nebo jste registrován(a) na portálu amazfit.cz, jehož provozovatelem je Beryko s.r.o., se sídlem Pod Vinicemi 2, 301 16 Plzeň 1, IČO: 02852152, DIČ: CZ02852152, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 29637.
Odesílatelem je Amazfit store, info@news.amazfit.cz.
Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit zde nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. 


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky