Amazfit store

Amazfit store Akce 💜 Speciální edice hodinek s dárkem zdarma.

Informujeme Vás o speciální akci na chytré hodinky Amazfit Balance ke kterým je jako dárek zdarma Amazfit Body Composition Analyzer.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
Speciální edice Amazfit Balance s dárkem zdarma
 
Amazfit Balance Deep Sea
Velký 1,5" HD AMOLED displej
14 dní výdrž baterie
Fitness koučink, chat AI spánku
NFC bezkontaktní platby (Zepp Pay)
Hovory přes Bluetooth
Dvoupásmová GPS
Zepp Aura, Zepp Coach™

Cena: 6 390 Kč
+ dárek zdarma
Žijte v rovnováze
Hodinky Amazfit Balance jsou nyní k dispozici ve dvou barvách speciální edice, jejíž název je inspirován harmonií, která se vyskytuje ve světě přírody.

Všechny produkty
 
 
Při nákupu Amazfit Balance dárek zdarma:
Amazfit Body Composition Analyzer Mat Grey
 
 Amazfit Body Composition Analyzer Mat je samostatně neprodejný a lze jej zakoupit pouze v setu s Amazfit Balance.

Propojený systém sledování zdraví
Po provedení testu tělesného složení na hodinkách pomocí postranních tlačítek stačí hodinky vložit do základny připojené k podložce a poté se postavit na elektrody z nerezové oceli a dokončit druhou část měření. 
Porozumějte svému tělu, lépe než kdy jindy. S hodinkami Amazfit Balance můžete snadno a rychle měřit osm ukazatelů složení těla ze zápěstí. Hodinky vysílají bezpečné mikroproudy přes horní část těla a provádějí měření.


 
Zjistit více
 
 
 
Facebook Instagram
 

Telefon: 731 571 996
 
Chyby v newsletteru vyhrazeny. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP (recyklační poplatek). Ceny jsou nezávazné a mohou se bez předchozího upozornění měnit. Aktuální ceny naleznete na amazfit.cz.
Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz, protože jste si aktivoval(a) zasílání novinek nebo jste registrován(a) na portálu amazfit.cz, jehož provozovatelem je Beryko s.r.o., se sídlem Pod Vinicemi 2, 301 16 Plzeň 1, IČO: 02852152, DIČ: CZ02852152, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 29637.
Odesílatelem je Amazfit store, info@amazfit.cz.
Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit zde nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. 


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky