|
|
|
OKRAJOVÉ ČÁSTI ZELENINY JAKO GURMÁNSKÁ DELIKATESA
|
|
|
|
Je vám líto vší té natě? Tak si ji příště schovejte do lednice. Až budete mít pohromadě nať z petržele, mrkve, ředkve, pórku a všeho možného zeleného, vyrobte si prvotřídní domácí pesto. Veškeré zelené zbylé části rozmixujte společně s kvalitním olejem, semínky či ořechy a sýrem grana padano. Osolte a opepřete, přidejte citronovou šťávu a voilà, delikátní omáčka plná zelených vitamínů je na světě. |
|
|
|
|
|
|
TOSKÁNSKÁ DOBROTA ZE STARÉHO CHLEBA
|
|
|
|
Panzanella je v Toskánsku velmi oblíbený sekaný salát. Ač je typický pro letní měsíce, s naším receptem si ho připravíte v zimním kabátku a ještě využijete zbylé maso od oběda, a dokonce i starší chléb. Užijte si kousek toskánského léta uprostřed zimy. |
|
|
|
|
|
|
LAHODNÁ VEČEŘE ZE VČEREJŠÍ PŘÍLOHY
|
|
|
|
Zbyla vám bramborová kaše z nedělního oběda? Šup s ní do lahodné, krémové, tymiánem ovoněné polévky. Pokud vám s bramborovou kaší zbyla i vepřová pečeně, využijte ji a polévku ozdobte trhaným vepřovým. K zakousnutí můžete připravit tenké chipsy ze starého chleba. Duch neplýtvání se bude tetelit blahem. |
|
|
|
|
|
|
ZČERNALÉ BANÁNY JAKO HLAVNÍ HVĚZDA
|
|
|
|
I staré banány si zaslouží naši pozornost a rozhodně nepatří do koše. Posbírejte v kuchyni veškeré nahnědlé i černé banány a připravte z nich dětem vynikající banana bread na svačinu do školy. S naším receptem využijete i banánové slupky - tomu říkáme naprosto šetrné zacházení s potravinami. |
|
|
|
|
|
|
Tento newsletter jsme vám zaslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě vaší registrace. Pokud se vám e-mail nezobrazil korektně, klikněte zde.
Nechcete již dostávat náš newsletter?
Můžete upravit nastavení nebo se odhlásit. Uvedené ceny jsou s DPH. Odesílatelem tohoto obchodního sdělení je Albert Česká republika, s.r.o. |
|
|
|
|