"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Zážitek měsíce března

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Zážitkem měsíce března je zážitek, který se dlouhodobě řadí mezi nepoptávanější. Spojuje totiž zábavu, adrenalin a celou řadu užitečných dovedností. Je vhodný pro ženy, muže i děti. Začátečníky a ostřílené piráty silnic. Řeč je o škole bezpečné jízdy, někdy nazývané také jako škola smyku. 

Vše o škole smyku >

BŘEZNOVÝ BONUS! 🎁

Škola bezpečné jízdy

🏴 Ostrava

5 162 Kč

4 646 Kč

Zobrazit detail

Škola smyku s odpočtem bodů

🏴 Vysoké Mýto a 3 další

6 500 Kč

6 299 Kč

Zobrazit detail


Jak taková škola smyku probíhá?


Výuka se skládá z teoretické části a praktické jízdy na moderním polygonu se speciálními kluznými plochami simulujícími mokrou a namrzlou vozovku. Vyzkoušíte si smyky i různé krizovky, které vás pak v reálném provozu nepřekvapí. Do parády si vás vezme zkušený instruktor, který dohlédne na hladký průběh zážitku. Během praktické části kurzu s vámi bude po celou dobu na vysílačce a vysvětlí co a jak.


Škola smyku probíhá ve vlastním vozidle (nezáleží, jestli máte manuál, nebo automat), aby ho měl řidič dokonale pod kontrolou. U některých kurzů je možné zapůjčení vozu přímo ve škole. Kurzy bezpečné jízdy probíhají celoročně, nezávisle na počasí.

JAK ZVLÁDNOUT SMYK? NAUČTE SE MU PŘEDCHÁZET I ŘEŠIT, KDYŽ NASTANE

Že existuje přetáčivý a nedotáčivý smyk ví většina řidičů i neřidičů. Když dojde na vysvětlení, jaký je jaký, je to už slabší. A co když vám kola uletí nejen v teorii? Že zavírání očí a odříkání modliteb není nejlepší řešení, je jasná věc, co je tedy potřeba udělat pro zvládnutí situace? Čtěte!

Proč je tak oblíbeným zážitkem?

Protože škola smyku nadchne úplně každého! 👇

muže, ženy i děti

Škola sportovní jízdy

🏴 Most

5 890 Kč

Zobrazit detail

Kurz bezpečné jízdy na motorce

🏴 Most

4 199 Kč

Zobrazit detail

Škola smyku pro ženy


🏴 Most

3 990 Kč

Zobrazit detail

Autoškola pro děti od 5 let: Osobák + bagr

🏴 Ostrava

2 699 Kč

Zobrazit detail

nováčky i dobrodruhy za volantem

Škola smyku Most: Nováčci do 24 let

🏴 Most

3 490 Kč

Zobrazit detail

Zábavná škola smyku


🏴 Most

5 070 Kč

Zobrazit detail
Všechny kurzy >
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky