"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Chcete se proletět rychlostí až 200 km/h?

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Všichni nadšenci nadšenci do adrenalinu, zbystřete! Představujeme vám nový zážitek měsíce tandemový seskok padákem, který nyní koupíte za super cenu již od 3 699 Kč. NAVÍC během února rozdáváme ke všem tandemovým seskokům padákem tematické tričko "Kam dem? Tandem!" ZDARMA!

Vybrat tandemový seskok >

Kde a z jaké výšky se skáče?

Za tandemovým seskokem nemusíte daleko. Na výběr totiž máte celkem 14 lokalit po celém Česku, plus lokalitu Senica v pohraničí na Slovensku. Skočíte si z výšky 3 000 - 4 000 m.


Nejvýhodnější tandemový seskok padákem z výšky 3 300 m je aktuálně lokalita Most za akční cenu 3 699 Kč!

Ve čtyřech z nich (Vyškov, Plzeň, České Budějovice, Senica) můžete vystoupat dokonce až do výšky 6 000 m. To už je výzva i pro ostříleného skokana.

Tandemový seskok padákem

🏴 Most a 14 dalších

3 699 Kč

Zobrazit detail

Tandemový seskok z 6 kilometrů

🏴 Vyškov a 4 další

7 563 Kč

Zobrazit detail

Na co se můžete těšit?


  • zázemí nejlepší školy parašutismu v každém kraji

  • zkušený instruktor jako parťák pro seskok

  • vyhlídkový let cestou nahoru

  • až minuta volného pádu rychlostí kolem 200 km/h

  • až 10 minut letu s padákem a kochání se nádhernou krajinou

  • video na památku (dle zvolené varianty)


To musím zažít!


Co říkají o tandemovém seskoku ostatní?

Tandemový seskok padákem

🏴 Most

3 699 Kč

Zobrazit detail

„Skok jsem dostal k narozeninám a pralo se ve mně obrovský těšení a trošku nervozita, co se mnou udělá pohled ze tři kilometrů. Super řízek (Sláva), kterýho jsem vyfasoval jako tandempilota ale z prvotního vtip-módu přešel plynule do pozice, kdy mě svou sebejistotou a klidem naprosto vyladil a já si skok užil na 100%. Moje nadšení nakoplo i manželku, která skákat nikdy nechtěla a teď by do toho chtěla jít taky. Díky za pecka zážitek a snad brzy na shledanou ;D“

Miloš F.
spokojený zákazník

„Úžasný zážitek, perfektní, rychlá a bezchybná organizace při přípravě. Moc jsme si to s dcerami užili. A za mě, ten pocit, když se vám nahoře otevřou dveře a je vám jasný, že jiný než krok vpřed není možný...... ten pocit strachu z neznámého, a zároveň ten pocit volného pádu...
A hned po přistání máte neskutečnou chuť to zažít znova! Celému týmu moc děkuji a nejvíce svému parťákovi na karabinách.“
- Luboš S.



„Tandemový seskok byl perfektní. Musím vyzdvihnout přístup a profesionalitu personálu paraškoly, především slečny recepční a tandempilota Martina. Cítila jsem se bezpečně a zážitek si o to víc užila. Děkuji.“ - Iveta J.


„Po zkušenosti z bungee jumping jsem si šel skočit tandem a můžu říct že tomu se nic nevyrovná. Super zážitek bezva instruktoři prostě bomba “ - Tomáš S.


„Úžasný zážitek člověk se cítí jako pták. Kdo nemá strach z výšek tak tomu zážitek doporučuji. Před 10 lety jsem skákal poprvé, ale to jsem si užil méně jelikož jsem nevěděl co to se mnou udělá. Tento seskok jsem si užil na 1000% protože jsem už věděl do čeho jdu a co od toho očekávat. Velmi profesionální přístup instruktorů a firmy. Díky za zážitek. “ - Pavel N.

Další recenze >

A co dál?

Tandemový seskok máte vy nebo váš obdarovaný nejednou za sebou a poohlížíte se po něčem novém? Co takhle jedinečný seskok z vrtulníku nebo skok bez instruktora - tzv. na lano? Anebo sáhnete rovnou po výcviku?

Tandemový seskok padákem z vrtulníku Mi-8

🏴 Znojmo a 2 další

4 675 Kč

Zobrazit detail

2 v 1: Tandemový seskok a seskok na lano

🏴 Příbram

13 499 Kč

Zobrazit detail

Základní parašutistický výcvik


🏴 Příbram a 4 další

3 630 Kč

Zobrazit detail

Základní výcvik volného pádu ze 4 000 m

🏴 Příbram a 2 další

8 470 Kč

Zobrazit detail
Vybrat tandemový seskok >

VALENTÝNSKÁ AKCE: dárkové balení hlavolam ZDARMA platí od 1. do 14. 2. 2024 a vztahuje se na celou nabídku zážitků. Pro uplatnění zadejte v košíku akční kód VALENTYN24.



kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky