"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Zážitek měsíce ledna

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

"Tome, přebíráš? Držíš to? To je nádherný pohled, to si musím vyfotit." "No a nebo si to můžete pauznout" dodává pobaveně instruktor. S Tomem se na sebe podíváme a rozesmějeme se. Simulátor vás zkrátka vtáhne! Cítíte opravdovou nervozitu, odpovědně se soustředíte na každý budík a při přistání vám buší srdce o sto šest.


Vyzkoušejte si na vlastní kůži zážitek měsíce ledna - letecký simulátor dvoumotorového proudového dopravního letadla Boeing 737 Next Generation! Ucítíte tu setrvačnost sedmdesátitunového letounu ve vzduchu, zjistíte, co jsou všechna ta tlačítka na palubní desce zač, a zažijete opravdový adrenalin při simulaci závažnějších situací. Na závěr už si stačí jen vybrat jedno z 24 tisíc světových letišť pro přistání a zážitek na letovém simulátoru je kompletní.

Vkročit do světa simulátorů >

Simulátory letadel

Pilotování simulátoru Boeing 737 NG

🏴 Praha

2 270 Kč

Zobrazit detail


„Naprosto profesionální přístup copilota, vše podrobně vysvětlil, zodpověděl všechny mé otázky, vedl mě při letu i přistání. Simulátor letadla byl velmi dobře udělaný, ovládání letadla věrně napodobovala podmínky skutečného letu, reakce okolí na polohu letadla byla velice realistická. Pro nadšence letectví je to opravdový zážitek a budu si ho pamatovat velmi, velmi dlouho.“


další recenze

Dušan K.

spokojený zákazník

Letecký simulátor Boeing 737 MAX

🏴 Brno

2 290 Kč

Zobrazit detail

Simulátor Airbus A320 vs. Boeing 737

🏴 Praha

4 090 Kč

Zobrazit detail


Letecký simulátor Airbus A320

🏴 Praha


2 270 Kč

Zobrazit detail

Simulátor letadla Douglas DC-9

🏴 Liberec

2 499 Kč

1 900 Kč

Zobrazit detail
Další >

Simulátory stíhaček

Letecký simulátor stíhačky F16


🏴 Brno a 2 další


1 990 Kč

Zobrazit detail

Letecký simulátor stíhačky F/A-18 Hornet

🏴 Brno

4 199 Kč

2 290 Kč

Zobrazit detail
💡 Zajímavost:  

V Liberci se nachází světový unikát mezi simulátory. Můžete vyzkoušet pilotovat československou stíhačku MiG-21 v simulátoru vytvořeném z vyřazeného letounu, a to nejen z kokpitu, stíhačka je celá! Také všechny páčky, čudlíky a budíky jsou původní. To celé doplněné o dokonalou grafiku a zvukovou kulisu. Čeká vás zkrátka nezapomenutelný autentický zážitek.

Letecký simulátor stíhačky MiG-21

🏴 Liberec

2 500 Kč

Zobrazit detail
Další >

Simulátor volného pádu

Létání tak trochu jinak. Tentokrát vně letadla. Létání ve větrném tunelu patří bez diskuze na špičku našeho zážitkového žebříčku. My už jsme létali a bylo to skvělé! Zkusíte to taky?

JAK JSME SI UŽILI LET VE VĚTRNÉM TUNELU

Létání v simulátoru volného pádu je už dlouho jedním z našich nejprodávanějších zážitků. Proč tomu tak je a stojí opravdu létání ve větrném tunelu za to? Protože osobní zkušenost je k nezaplacení, vyrazili jsme si tohle létání otestovat na vlastní kůži.


celý článek


Větrný tunel


1 900 Kč

Zobrazit detail

Větrný tunel s virtuální realitou

1 699 Kč

2 500 Kč

Zobrazit detail
Všechny letecké simulátory >
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky