"Adrop.cz"

"Adrop.cz" TOP zážitek letošních Vánoc!

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Půjdete s davem a sáhnete po TOP zážitku letošních Vánoc , nebo zabrousíte raději do kategorie netradičních zážitků? Ani v jednom případě neuděláte chybu!



🏅 Bungee jako TOP zážitek letošních Vánoc


Navíc skok z nejvyššího mostu v ČR s námi i za tu nejlepší cenu na trhu!

Bungee jumping z nejvyššího mostu ČR

🏴 Chomutov

2 500 Kč

1 449 Kč

Zobrazit detail


„Krásné místo, milí instruktoři a nezapomenutelný zážitek. Vřele doporučuji každému, kdo chce překonat své hranice a vytvořit si nezapomenutelnou vzpomínku.“


další recenze

Luboš T.
spokojený zákazník


Máme za sebou značnou část vánoční sezóny roku 2023, a tak si můžeme dovolit hodnotit. Titul nejprodávanější zážitek těchto Vánoc si zatím drží oblíbený Bungee jumping! A není to jeho jediný titul, však nedávno si právem vysloužil i ocenění Zážitek roku 2023.

ZÁŽITEK ROKU 2023 ZNÁ VÍTĚZE: UMÍSTIL SE VÁŠ FAVORIT?

Zajímají vás trendy v zážitcích? Nás také, proto jsme na Adropu vyhlásili první ročník soutěže Zážitek roku, který je jediným žebříčkem nezapomenutelných zážitků u v ČR. Jste napjatí jak guma od bungee, kdo se umístil?

celý článek


Kde a z čeho se skáče?


Nejvíce lokalit nabízí možnost seskoku z jeřábu - Praha, Plzeň, Olomouc, Ostrava, Brno. Vybrat si můžete výšku 50 nebo 110 metrů .

Kdo jste ze severu Čech, čeká na vás skok z 36 m vysoké televizní věže v Harrachově.

A nakonec místo, kam se vyplatí si dojet těch několik desítek i stovek kilometrů, Chomutov. Zde se skáče z nejvyššího mostu v ČR! Čeká na vás 62 metrů, což je pro představu asi 20 pater.

Co skokana čeká?

  • Překročení své komfortní zóny.
  • Péče zkušeného instruktora.
  • Volný pád až ze 110 metrů.
  • Nepředstavitelná vlna štěstí a euforie po skoku.
  • Video na památku. (u vybraných variant)
Vše o bungee >

Nezapomeňte na stylové dárkové balení s garancí doručení až do 20. 12. 2023.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky