"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Vánoční akce na VR je tu!

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Vánoční akce! 🎄⭐


Jak by se vám líbilo darovat pod stromeček zážitek, který je možné absolvovat ihned po rozbalení? A co víc, obdarovaný si ho může užívat každý den až do Nového roku. A Vy s ním.

Řeč je o virtuální realitě a našem VR setu na doma.

Tenhle dárek chci!

Výhody VR setu na doma?

  • vyzkoušíte si hraní ve virtuální realitě z pohodlí domova

  •  náš VR set již obsahuje 25 zakoupených her

  • zábavu si užije celá rodina

  • set na hraní vám doručíme až domů a potom si ho kurýr opět vyzvedne

  • o herní sety se pečlivě staráme

Půjčení virtuální reality až domů

(celé Vánoce 23. 12. - 1. 1. )

🏴 V pohodlí domova

5 490 Kč

4 990 Kč

Zobrazit detail

Proč si půjčit VR set?


Protože ⭐ 4,8 / 5


„Moje první seznámení s VR prostředím. Musí se to vidět, protože ve 2d je to nepopsatelné. Postup dle návodu bez problémů, zážitek nezapomenutelný. Rezervace, komunikace i doručení - naprostá spokojenost.“ - Martin Ž.


„Naprosto perfektní. Již jsme měli zapůjčeno podruhé a zase si to užila celá rodina. Každý si najde tu,, svou,, hru, která ho nadchne. Vše bez problémů. “ - Lucie V.

Další recenze

Které hry na VR jsou nejlepší? Rozhovor s VR manažerem Kubou

Chcete vyzkoušet VR v pohodlí svého domova? Nic nenastavovat, prostě jen nasadit VR brýle a přenést se do jiného světa, ať už jste doma sami, nebo je vás třeba 10? Jak půjčení VR na doma probíhá, vám prozradí přímo manažer Kuba z Adropu.

Magda Kolmanová


Sháníte ještě další vánoční dárky? 🎁


Rádi vám poradíme. Vyzkoušejte našeho vánočního dárkového průvodce nebo mrkněte na speciální vánoční nabídku zážitkových dárků!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky