"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Raději s padákem anebo bez?

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Při tandemovém seskoku z letadla se můžete těšit na nádherný výhled, ale když se otevřou dveře a dovnitř vtrhne vítr, tep se začne zrychlovat, adrenalin stoupá a pud sebezáchovy se začíná víc a víc ozývat. Není ale čas váhat, jde se na věc!

Kdo si netroufne hned na letadlo, může se nechat unášet vzdušnými proudy a kochat se krajinou při paraglidingovém letu.

Naprostá koncentrace na okamžik, hustá nálož adrenalinu, endorfiny snad úplně všude. To je bungee jumping . Ta nejlepší volba pro všechny, kteří se vrhají do věcí po hlavě. Anebo jim není po chuti padák.

Tak co, troufnete si udělat krok do prázdna?

Vybrat tandemový seskok >

Tandemový seskok padákem


Tandemový seskok padákem je přesně ten zážitek, který nesmí chybět na seznamu žádného adrenalinového nadšence. Skáče se celkem ve 13 lokalitách po celé České republice z výšky 3 000 - 4 000 m. Ve vybraných lokalitách můžete vystoupat dokonce až do výšky 6 000 m. To už je výzva i pro ostříleného skokana.

Tandemový seskok padákem

🏴 Hořovice a 13 dalších

3 880 Kč

Zobrazit detail

Tandemový seskok z 6 kilometrů

🏴 Vyškov a 4 další

7 563 Kč

Zobrazit detail

⭐ 4,8 / 5

„Tandemový seskok byl perfektní. Musím vyzdvihnout přístup a profesionalitu personálu paraškoly, především slečny recepční a tandempilota Martina. Cítila jsem se bezpečně a zážitek si o to víc užila. Děkuji.“ - Iveta J.


„Po zkušenosti z bungee jumping jsem si šel skočit tandem a můžu říct že tomu se nic nevyrovná. Super zážitek bezva instruktoři prostě bomba “ - Tomáš S.


„Úžasný zážitek člověk se cítí jako pták. Kdo nemá strach z výšek tak tomu zážitek doporučuji. Před 10 lety jsem skákal poprvé, ale to jsem si užil méně jelikož jsem nevěděl co to se mnou udělá. Tento seskok jsem si užil na 1000% protože jsem už věděl do čeho jdu a co od toho očekávat. Velmi profesionální přístup instruktorů a firmy. Díky za zážitek. “ - Pavel N.

Všechny tandemové skoky >

Tandem paragliding


Pokud vám vyskočení z letadla přijde trošku moc, zkuste napoprvé paragliding. Rozběhnout se "do prázdna" můžete celkem ve čtyřech lokalitách v ČR. Tímto zážitkem však nepohrdnou ani zkušení skokani, neboť poklidné plachtění a kochání se krajinou přináší zase něco úplně jiného.

Tandem paragliding

🏴 Třinec a 4 další

2 500 Kč

Zobrazit detail

Akrobatický tandem paragliding

🏴 Liberec

4 480 Kč

Zobrazit detail

⭐ 4,8 / 5

„Po padaku,rogalu i letadle byl tohle asi nejlepsi zazitek. Neni to adrenalin, ale pohodovy let, kdy mate spoustu casu na vyhled do krajiny,poslouchate jen sumeni vetru zkrz kridlo a uzivate si volnost z ptaci perspektivy. Skoda,ze tak kratce“ - Jan V.


„Dobrý den již od prvního zavolání a domluvení si terminu jsem cítil ze strany provozovatele profesionální přístup a nebylo tomu jinak v momentě, kdy jsem dorazil na domluvené místo. A to byl jen příjemný začátek-to co následovalo s mým tandemem ve vzduchu byl doslova a do písmene učiněný ráj a já se ve vzduchu cítil svobodný bez jakýchkoliv starostí prostě cool. Děkuji moc všem za neopakovatelný zážitek."- Jaroslav K.


„Byl to nádherný zážitek, dostala jsem ještě prodloužený let a klidně bych si to užívala mnohem déle.. Problém je tam pouze s termíny, což je pochopitelné vzhledem k závislosti na počasí jsou nabízeny jen pár dní předem. Vřele všem doporučuji!!“ - Lucie Ch.

Všechny paraglidingové lety >


Bungee jumping


I bungee - zážitek měsíce si můžete užít v tandemu. Tentokrát s vámi však nebude skákat zkušený instruktor, ale váš parťák. Jedná se proto o ideální dárek pro dobrodružné páry nebo jako sourozenecká výzva. 😉 Musíte si jen vybrat, zda skočíte z mostu, televizní věže nebo jeřábu.

Bungee jumping z mostu

🏴 Chomutov

2 500 Kč

1 449 Kč

Zobrazit detail

Bungee jumping z televizní věže

🏴 Harrachov


949 Kč

Zobrazit detail

⭐ 4,8 / 5

„Dostala jsem jako dárek od manžela ke třetímu výročí svatby. Skákali jsme spolu (tandem) a bylo to naprosto úžasné! Vřele doporučuji všem, fakt parádní. Rezervace je jednoduchá a intuitivní. Cesta na místo od parkoviště v pohodě, jen dejte pozor, ať jdete správně aby jste se nemuseli vracet jako my.. “ - Alena V.


„Bylo to naprosto dokonalé. Obsluha byla profesionální (koukal jsem jim na ruce opravdu poctivě), dobrá atmosféra. Samotný skok je super, Žádné škubnutí, guma je měkoučká - padá se jak do peřin. Navíc jsme měli pěkné počasí, takže to bylo i s výhledem Jediné co je těžké, je udělat "ten krok do prázdna". Ale kvůli tomu tam asi všichni chodí. Za mě Super Virtus“ - Pavel 


„Vše proběhlo velice dobře. Mladí lidé, kteří se okolo pohybují jsou velice příjemní a provází celým procesem naprosto bez stresu.“ - Eliška F.

Všechny bungee zážitky >
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky