"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Který ze zážitků získal titul Zážitek roku 2023?

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Soutěž Zážitek roku každý rok odhalí zážitek, který překonává všechna očekávání a stává se tou nejlepší volbou pro vaše dobrodružství. Zážitek roku 2023 je vrcholem letošní zážitkové sezony, která byla opět bohatá na nové trendy, dala vyrůst zážitkovým skokanům, ale také potvrdila dlouhodobé stálice mezi zážitky. Zážitek roku oslavuje nejen smysl dobrodružství a touhu po nových zážitcích, ale také všechny milovníky aktivního prožívání života, kterým přináší novou inspiraci.


V rámci soutěže vyhlašujeme TOP zážitek z každé kategorie a potom dva hlavní tituly:

🏆 Absolutní vítěz Zážitku roku


🏆 Skokan roku mezi zážitky

Zobrazit výsledky >

Podle jakých kritérií se zážitky hodnotí?


Vítězové jednotlivých kategorií se vyhlašují na základě dvou parametrů: hodnocení zážitků z hlediska spokojenosti a množství zájemců o danou akci. Vítězem jednotlivých kategorií se pak vždy stává zážitek, který je v daném roce nejpoptávanější a zároveň má nejvyšší hodnocení, přičemž obě hodnoty mají stejnou váhu. Více podrobností najdete na www.ZazitekRoku.cz.

🎉 ABSOLUTNÍ VÍTĚZ ZÁŽITKU ROKU 2023


Zážitek roku je titul, který každoročně získá pouze jeden nejoblíbenější zážitek z nabídky Adrop.cz. Hodnotíme rovnou měrou zájem o zážitky za uplynulý rok a jejich hodnocení od požitkářů, který daný zážitek reálně prožili.


Kdo byl korunován jako absolutní vítěz v roce 2023?

Bungee jumping z mostu

🏴 Chomutov

2 500 Kč

1 449 Kč

Zobrazit detail

Bungee jumping se již od samotného počátku stále drží na špičce pomyslného zážitkového ledovce a není divu. Udělat krok do prázdna a vrhnout se tam navíc přímo po hlavě, to už chce pořádnou kuráž. Avšak naprosto adekvátní je i následující odměna. Nepopsatelná záplava endorfinů, euforie a radosti. Pocit, který si neumíte představit, dokud jej neprožijete na vlastí kůži. Není tedy divu, že získal i tento parádní titul. Gratulujeme!

Co na výsledek říká vítěz?

"Ocenění Zážitku roku 2023 pro bungee jumping z nejvyššího mostu v ČR si velice ceníme. Jsme rádi, že si ho milovníci zážitků oblíbili. Skoky na laně jsou oblíbené dlouhodobě, a nabízíme také skoky z televizní věže v Harrachově a pro ty nejodvážnější ze 110 metrů vysokého jeřábu," reagoval na vyhlášení ankety Zážitku roku Jiří Stolín, největší tuzemský provozovatel skoků na laně.

Recenze zážitku
Chci si taky skočit!

🎉 SKOKAN MEZI ZÁŽITKY PRO ROK 2023


Skokan roku mezi zážitky je titul udělený zážitku, který rychle získal na popularitě. Tato kategorie je otevřena pro nové a inovativní zážitky, které rychle získávají pozornost našich klientů a mohou být kratší dobu v nabídce Adrop.cz . Zjistěte, který zážitek získal tento výjimečný titul.

Gratulujeme! Skokanem roku se stává:

Tandem paragliding

🏴 Třinec a 4 další

2 500 Kč

Zobrazit detail

Adrenalin, krásný výhled a pocit nekonečné svobody, právě tohle nabízí tandem paragliding . Užijí si ho ti, co se se staženým žaludkem odhodlávají prvně vzlétnout, i ostřílení skokani.


Recenze zážitku
Chci taky letět!

🎉 VÍTĚZOVÉ JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ


Zajímá vás, který zážitek zvítězil v rámci vaší oblíbené kategorie? Podrobné výsledky soutěže na vás čekají na www.ZazitekRoku.cz.

Kompletní výsledky soutěže Zážitek roku 2023

Jak celou soutěž hodnotí Rostislav Peníška - šéf zážitkovky Adrop.cz?

„Nepřekvapilo nás první místo pro bungee jumping, tato adrenalinová aktivita je v Česku oblíbená už zhruba čtvrtstoletí. Stále větší popularitu získává tandemový paragliding, který nabízíme i ve variantách s akrobacií. Zejména coby dárek pro muže byly letos mimořádně populární poukazy na střílení na venkovních střelnicích nebo degustace rumů."

Na závěr dovolte, abychom poděkovali vám, naším zákazníkům, kteří jste již přišli na to, že zážitek je nejlepší dárek a pomáháte nám rozdávat radost a nezapomenutelné vzpomínky! Díky vám, vašim hodnocením a hodnocením vámi obdarovaných mohla soutěž Zážitek roku vůbec vzniknout a my se už teď těšíme, jaká překvapení přinese příští ročník. 

Jsme na jedné vlně! 

váš Adrop tým

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky