"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Zážitek měsíce listopadu

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Listopad patří bungee jumpingu, jednomu z TOP (nejen) vánočních dárků. Po celý letošní rok bedlivě hlídáme ty nejnižší ceny skoků v ČR ve všech lokalitách a nyní navíc přidáváme vánoční akci! Takže milý Ježíšku, už není na co čekat.

Koupit bungee jumping >

Kde a především z čeho se skáče?


Nejvíce lokalit nabízí možnost seskoku z jeřábu - Praha, Plzeň, Olomouc, Ostrava, Brno. Vybrat si můžete výšku 50 nebo 110 metrů.

Kdo jste ze severu Čech, čeká na vás skok z 36 m vysoké televizní věže
v Harrachově.

A nakonec místo, kam se vyplatí si dojet těch několik desítek i stovek kilometrů, Chomutov. Zde se skáče z nejvyššího mostu v ČR! Čeká na vás 62 metrů, což je pro představu asi 20 pater.

Bungee jumping z jeřábu

🏴 Praha a 4 další

2 500 Kč

2 189 Kč

Zobrazit detail

Bungee jumping z televizní věže

🏴 Harrachov

1 500 Kč

929 Kč

Zobrazit detail

Bungee jumping z mostu

🏴 Chomutov

2 500 Kč

1 399 Kč

Zobrazit detail

Na co se můžete těšit?

  • Překročení své komfortní zóny.

  • Péči zkušeného instruktora.

  • Volný pád až ze 110 metrů.

  • Nepředstavitelnou vlnu štěstí a euforie po seskoku.

  • Video na památku. (u vybraných variant)

Jak si bungee užili ti, co se odvážili?


„Super skvělý zážitek. Profesionální přístup pořadatelů,vše bez jediné chybičky a samotný seskok? Wau-pecka,bomba“ - Pavlína P.

„TO, co obsahuje tento zážitek, nelze popsat slovy. TO, musí KAŽDÝ člověk prožít. Tolik adrenalinu, strachu, radosti prostě nelze dosáhnout jinak. Sice jsem ten den byl nejhlasitější a nejsprostější, ale jinak to prostě nešlo. Děkuju za tuhle možnost, si obrátit zase život trochu jiným směrem. Personál byl suprovej, ochotnej a milej. Vše šlo na jedničku. Díky moc a brzy se vidíme v Chomutově, AHOOOJ“ - Dominik K.

„Byl to pro mě šok, dostat tento dárek. Insktruktoři nám vše vysvětlili a šlo se na skok. Je to výzva. Jsem moc ráda, že jsem do toho šla. “ - Jarka P.

„Jedním slovem...nečekané. Na něco takového se nepřipravíte, ale ten pocit, když to dáte je k nezaplacení. “ - Michaela S.

To je to pravé! 🎁

Tip na závěr


Jednou z možných variant je i skok v tandemu. Chcete tento nezapomenutelný okamžik prožít spolu s partnerem? Hecujete se vzájemně se sourozencem či kámošem? Pojďte do toho společně!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky