"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Znáte náš videopoukaz?

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Že je zážitek nejlepší dárek, to už všichni víme. Přiznáváme ale, že jednu malou vadu na kráse má. Předává se jako poukaz. Řada z nás nechce předávat obdarovanému obálku, a tak vymýšlíme různé finty, jak poukaz do dárku vhodně zakomponovat. Kromě toho, že jsme za vás vyřešili tento problém hned šesti originálními dárkovými baleními, šli jsme ještě o kousek dál.


Vytvořili jsme videopoukaz, který je nejen originální, ale díky možnosti nahrát fotku obdarovaného i dokonale osobní. Navíc se jedná o dárkové balení, které můžete předat i na dálku. 👀 👇

Spustit ukázku


Jak to celé funguje?

  • Ve druhém kroku objednávky si vyberete dárkové balení Videopoukaz a kliknete na Upravit videopoukaz. 

  • Upravíte animovanou postavičku tak, aby se podobala obdarovanému, nebo nahrajete fotku místo animovaného obličeje.


  • Po dokončení objednávky vám pošleme e-mail s odkazem na stránku s Videopoukazem a skládankou, na které bude QR kód.

  • Obdarovanému můžete dát tuto skládanku, nebo QR kód libovolně zakomponovat do svého dárku. Po načtení kódu telefonem se dozví, že dostal/a zážitek a jaký konkrétně. 

  • Videopoukaz od vás si pak může stáhnout nebo sdílet na sociálních sítích se svými přáteli. Kromě toho mu následně pošleme do emailu i klasický poukaz na zážitek.

Paráda, že? Teď už stačí jen vymyslet, koho ohromíte jako prvního, a vybrat ten nejlepší zážitek šitý na míru.
Vybrat dárek >


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky