adidas

adidas UNITED BY SUMMITS

Lidé z města vyráží na trail v botách TERREX Free Hiker 2
Příběh nového úsvitu

Příběh nového úsvitu

Vrcholy najdeš všude, v horách i ve městech. Stačí jen vyrazit do přírody a vykročit ze své komfortní zóny.

Podívej se, jak Camp Yoshi otevírá zázraky přírody skupině lidí z velkoměst. Ukazuje jim, že každý krok mimo jejich komfortní zónu je přivede k jejich osobním vrcholům. Tito lidé se navzájem neznají, ale během svých dobrodružství si vybudovali pevná přátelství. Potkali se jako cizí, loučili se jako přátelé.

Vydej se do přírody v nových botách TERREX Free Hiker 2 GTX. Jsou navržené tak, aby tě udržely v suchu i za nepříznivého počasí. Outdoorová dobrodružství si žádají odolné turistické boty, které s tebou udrží krok.

ZJISTIT VÍC arrow
NAKUPOVAT arrow
TO JSME MY. UNITED BY SUMMITS

TO JSME MY. UNITED BY SUMMITS

Každý má svůj vrchol, kterého může dosáhnout. Stačí ho najít. United By Summits přináší příběhy těch, kteří svůj vrchol našli a dokonce ho už pokořili.

Seznámíme tě s jezdcem na BMX, který díky kolu našel svou novou rodinu, nebo s horolezci, kteří podrobili své přátelství tvrdé zkoušce, aby dosáhli vrcholu. Žádné vrcholy nejsou příliš velké nebo příliš malé, ani v přírodě.

Jsi ready najít ten svůj?

ZJISTIT VÍC arrow
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky