adidas

adidas NOVÉ KOPAČKY: nové fotbalové kopačky X SPEEDPORTAL

Objev rychlost ve všech dimenzích
RYCHLEJŠÍ POHYB NA KAŽDÉM POVRCHU

RYCHLEJŠÍ POHYB NA KAŽDÉM POVRCHU

Model X Speedportal je dostupný s různými druhy podešve a s technologiemi vyvinutými tak, aby podpořily ty nejrychlejší hráče na jakémkoli povrchu. Nezáleží na tom, zda hraješ na pevném přírodním trávníku, umělém trávníku i na mokré přírodní trávě. Objev X Speedportal a zažij rychlost ve všech dimenzích.

NAKUPOVAT arrow
MULTIDIMENZIONÁLNÍ RYCHLOST

MULTIDIMENZIONÁLNÍ RYCHLOST

Hraj jako profík už od útlého věku a objev svou rychlost ve všech dimenzích. Vyzkoušej nové kopačky X Speedportal a hraj nohama stejně rychle, jako hlavou. X Speedportal jsou určené pro mladé sportovce, kteří chtějí být na hřišti rychlí jako blesk.

PRO DĚTI arrow
RYCHLEJŠÍ VE VŠECH DIMENZÍCH

RYCHLEJŠÍ VE VŠECH DIMENZÍCH

Rychlost už neznamená vzdálenost / čas. Reakce, uvědomění, myšlenky - rychlost ve všech dimenzích, ve všech polohách. Vyzkoušej nové kopačky X Speedportal.3 bez šněrování a hraj nohama stejně rychle, jako hlavou. Speedframe a stabilizační systém ti umožní propojit tělo, mysl a nohy ve všech dimenzích.

NAKUPOVAT arrow
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky