"4camping.cz"

"4camping.cz" ➡ #4camping4nature - oslavme světový den recyklace

13 nových knižních hitů, které potřebujete vidět
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Knižní novinky pro všechny
Zobrazit newsletter na webu.
Knihy Dobrovský | Vaše (nejen) online knihkupectví s tradicí
Šikmý kostel 3 - Karin Lednická | Knihy Dobrovský
Předobjednat
Dobrovský den,

tento týden pro vás máme dvě velmi očekávané pokračování sérií. První je závěr romantické duologie od skvělé a nezaměnitelné Mony Kasten. A pak tu máme další případ pro Oldřicha z Chlumu z legendární série Hříšní lidé Království českého od Vlastimila Vondrušky. Fanouškům děsivých příběhů by určitě neměl uniknout Hon na Bubáka, který je dokonalým spojením hororu a true crime.

Přejeme vám dobrovskou nakoupenou i počtenou!
Ukažte mi víc
Novinky
Všechny novinky
Bestseller Novinka
Mona Kasten
Křehké srdce
Příběh Adama a Rosie z bestselleru Osamělé srdce pokračuje! Jejich vztah se od počátku potýká se samými překážkami od katastrofického rozhovoru s kapelou, přes zahraniční turné až po Adamovu hospitalizaci. Tři měsíce se Adam neozval a teď se vrací domů z odvykačky, zatímco Rosie se snaží vrátit svůj hudební podcast do správných kolejí. Mohou k sobě ještě najít cestu? Dočká se jejich láska šťastného konce?
319 Kč
399 Kč
Prohlédnout
Bestseller Novinka
Vlastimil Vondruška
Smrt šumavského poustevníka
Třicátý druhý díl série Hříšní lidé Království českého je tady! Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice. S Bavorskem jsou teď vztahy napjaté a nejspíše se chystá válka. Proto může být každá neobvyklá událost varováním. Jeho zeť našel poblíž hradu mrtvého poustevníka Baltazara, který žil v lesní chatrči u posvátné studánky. Kdo by však zabíjel muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil?
299 Kč
369 Kč
Prohlédnout
Bestseller Novinka
Richard Chizmar
Hon na Bubáka
Tak jako malé dítě přichází s první lží o svou nevinnost, ztrácí v létě 1988 maloměsto Edgewood něco ze svého kouzla. Objevil se „Bubák“, tajemný  a nepolapitelný vrah mladých dívek, který s sebou kromě smrti přináší i nebezpečnou atmosféru nenávisti a vzájemného obviňování. Podaří se jej dopadnout a alespoň částečně churavějící město zdravit, nebo zůstanou zdejší rány už navždy otevřené? Čeká vás fascinující spojení hororu a true crime!
319 Kč
399 Kč
Prohlédnout
Bestseller Novinka
Melanie Summers
Královský život
Potřebujete se pořádně zasmát a pohladit po duši? Pak určitě sáhněte po romantické komedii o princi a jeho největší kritičce! Královské rodině v Avónii hrozí, že ztratí svou moc. Princ Artur se proto rozhodne pro drastické opatření, pozve do paláce svého úhlavního nepřítele – blogerku Tessu, která je všechno jen ne fanynka monarchie. Právě ona by mu mohla ukázat správnou cestu, a sama se přitom leccos naučit. Dokážou ti dva odložit své spory?
279 Kč
349 Kč
Prohlédnout
Novinka
Natalie Haynesová
Tisíc lodí
Trójská válka není jen mazaný Odysseus, udatný Achilleus a věrná Penelopé. Autorka Natalie Haynes ve své novince vypráví příběhy žen, dcer, matek zapletených do oné války a jejích strašlivých následků, do války, ve které muži přicházeli o životy, ale ženy v ní ztratily vše ostatní...
319 Kč
399 Kč
Prohlédnout
Edice Limitovaná edice Strašidelné domy | Knihy Dobrovský
Chci limitku
Čtvrté křídlo - Rebecca Yarros | Knihy Dobrovský
Předobjednat
Oblíbené kategorie
 
 
 
Doručení z e-shopu
od 24 Kč!
 
 
Více o osobním odběru zdarma
 
 
 
 
 
 
 
 
+420 542 220 320
poradime@knihydobrovsky.cz
 
 
VŠECHNY KONTAKTY
 
 
Uvedené ceny jsou v CZK s DPH a platí do ukončení akce či do vyčerpání interních skladových zásob. Společnost DOBROVSKÝ s.r.o. neručí za chybně uvedené informace. Změna ceny vyhrazena, aktuální ceny najdete vždy na našem e-shopu.
©2024 DOBROVSKÝ s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Pokud si nepřejete dostávat obchodní sdělení, můžete se odhlásit zde
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky